Fox TV'nin yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı 1 bölüm yayınlandı. Uzak Şehrin Masalı 1 bölüm İzle. Uzak Şehrin Masalı'nın konusu ne?

Fox TV'nin merakla beklenen iddialı dizisi Uzak Şehrin Masalı 12 Eylül Pazar günü Fox Ana Haber'den hemen sonra saat 20:00'da yayınlandı. Dizide Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören ve Zeynep Eronat gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Uzak Şehrin Masalı dizisinin 1. bölümünü kaçıranlar ise diziyi aşağıdaki linkten izleyebilir. Uzak Şehrin Masalı 1. Bölüm izle.

Google Haberlere Abone ol
Fox TV'nin yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı 1 bölüm yayınlandı. Uzak Şehrin Masalı 1 bölüm İzle. Uzak Şehrin Masalı'nın konusu ne?

Fox'un yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı'nın ilk bölümü 12 Eylül Pazar günü yayınlandı. Dizinin 1. bölümü yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi.

Uzak Şehrin Masalı dizisinin yapımını 25 Film üstlendi. Yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan oturuyor. Senaryosunu ise Can Sinan kaleme aldı.

Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören ve Zeynep Eronat gibi birbirinden çok sevilen oyuncular dizinin kadrosunda yer alıyor.

Uzak Şehrin Masalı dizisinin 1. bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde.

Uzak Şehrin Masalı 1. Bölüm izlemek için tıklayınız

Dizinin konusu

“Uzak Şehrin Masalı”nda Umay (Aslıhan Güner); kocası Affan’ın (Timur Acar) zulmüne artık dayanamasa da çocukları için yaşadıklarını sineye çekiyordur. Ama Affan bir türlü durulmuyordur. Sonunda Umay’ın sırtına öyle bir hançer saplar ki Umay iki çocuğuyla birlikte konaktan kaçar. Ablası Sonay’ın (Begüm Birgören) yanına, köyü Eskitepe’ye yerleşmekten başka çaresi yoktur. Bu sırada mazisi karanlık ve gizem dolu bir adam olan Kürşat (Barış Kılıç), sınırdan kaçak olarak yurda girmiş, Kars’ın zorlu coğrafyasında ölüm kalım mücadelesi veriyordur. Kürşat, Umay ve Sonay’ın yolları Eskitepe’de kesişir. Birbirlerinin yaralarını sarmaya çalışırlarken Umay, Kürşat ve Sonay’ı sırlarla dolu bir geçmiş, zorluklarla dolu bir gelecek ve imkansız aşklar beklemektedir…

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin