Fox TV'nin yeni dizisi Gülümse Kaderine'nin senaryosu çalıntı mı? Dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacak?

Oya ve Ceylin'le İzledik ilk bölümüyle Medyatava TV'de yayın hayatına başladı. Dizi doktoru Oya Doğan ve Ceylin Çağatay Yakamoz S-245, Gülümse Kaderine ve başlayacak olan yaz dizilerini masaya yatırdı. Fox TV'de yayınlanan Gülümse Kaderine dizisinin senaryosu için ise çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Fox TV'nin yeni dizisi Gülümse Kaderine'nin senaryosu çalıntı mı? Dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacak?

"Oya ve Ceylin'le İzledik"  ilk bölümüyle Medyatava TV'de yayın hayatına başladı. Dizi doktoru Oya Doğan ve Ceylin Çağatay bu hafta dizi ve sinema sektöründeki gelişmeleri, yeni dizileri ve başlayacak projeleri masaya yatırdı.

Çok sayıda yaz dizisinin yolda olduğunu biliyoruz. Sayılarının bu kadar artmasının nedeni hakkında konuşan Oya Doğan, ekonomik durum nedeniyle insanların yazın tatile gidemeyeceğini bu nedenle de yapımcıların doğru bir hamle yaptığını vurguladı. Diğer yandan Disney Plus yaptığı güçlü transferlerle gündemde. Ana akım medyaya da yaz dizileri sayesinde yeni yüzler kazandırılacak.

Yakamoz S-245 ve başlayacak yeni diziler masaya yatırıldı ancak dikkat çekici detaylardan biri Fox TV'de başlayan Gülümse Kaderine dizisine aitti. Fox TV'de yayınlanan Gülümse Kaderine dizisinin senaryosu için ise çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İşte o açıklama:

Fox TV'nin yeni dizisi Gülümse Kaderine'nin senaryosu çalıntı mı? Dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacak?

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin