FOX TV'de deprem! Fatih Portakal istifa mı etti?

Medya dünyasından bomba etkisi yaratan bir haber geldi... FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'ın, yönetimin ikna çalışmalarına rağmen, görevinden istifa ettiği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
FOX TV'de deprem! Fatih Portakal istifa mı etti?

Haberglobal.com.tr'nin haberine göre; FOX Ana Haber Bülteni Sunucusu Fatih Portakal FOX TV'den ayrılma kararı aldı.

FOX TV'nin anchorman'i Fatih Portakal, Haziran ayında 10 aylık haber maratonuna ara verdiğini ve Eylül'de tekrar ekrana döneceğini açıklamıştı. Fakat Portakal'in uzun ara döneminde çokça dedikodu yayıldı. Bu dedikodular Fatih Portakal'ın geri dönmeyeceği yönündeydi.

Haberglobal.com.tr'nin edindiği bilgilere göre Fatih Portakal geri dönmeyerek FOX TV'den ayrılma kararı aldı.

Kişisel sebeplerle ayrılmak istediğini yönetime bildiren Portakal'a kanal yönetimi bu kararından vazgeçmesi için ısrarcı olsa da Portakal'in kesin kararını verdiği öğrenildi.Fatih Portakal'ın ayrılık kararının arka planında yeni bir kanal olup olmadığı da belli oldu. Portakal, yeni bir kanala geçmeyecek ve dinlenmeye çekilecek.

FOX TV'nin bu kararın ardından hızla yeni bir isim için harekete geçtiği ve bir isimle anlaşma da sağlandığı öğrenildi.Bu hafta ortasına kadar yeni ismin de açıklanacağı belirtildi.

İsmail Saymaz ve Deniz Zeyrek'ten açıklama

Habertürk TV'de yayınlanan Habertürk Gündem programının konukları arasında yer alan İsmail Saymaz ve Deniz Zeyrek, Fatih Portakal'ın istifa ettiği iddiasıyla ilgili açıklamlarda bulundular.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin