FOX TV muhabiri neden toplantıya alınmadı? Ömer Çelik'ten flaş açıklama

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısı sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çelik, FOX TV muhabiri önceki toplantıya alınamaması hakkında "Bu şahsi bir problemdir" dedi. FOX muhabiri Barış Kaya, "Sorma dediği soruları sorduğum için almadı" cevabını verdi.

Google Haberlere Abone ol
FOX TV muhabiri neden toplantıya alınmadı? Ömer Çelik'ten flaş açıklama


AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısı sonrasında düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

 

Fox TV muhabirinin toplantıya alınmaması ile ilgili Çelik şunları söyledi:

Bazılarının takıntılı şekilde ağır ifadeleri olsa da kişiselleştirmemeye çalışıyoruz. Hepiniz buraya gelip katılıyorsunuz. Söz konusu muhabir, 3-4 ayda buraya gelen bir kişidir. Şimdiye kadar hiçbir şekilde engellenmesi söz konusu olmamıştır. Bunu kendisi de ifade ediyor. Bu arkadaşımız uyarıldığında sürekli olarak burada sıkıntı çıkmıştır. FOX yönetimine de bu iletilmiştir. Diğer muhabirlerle hiçbir problem olmamıştır.
Bu şahsi bir problemdir. Bu kurumların kuralları var. Buradaki kurallara uyulmasını da isteriz. Bazı siyasetçilerin dediği gibi basın özgürlüğüne engel bir şey de yok. Bunu getirip daha sonra ana haber bülteninde bir şahıs, kurumsal yapılarına yönelik bir tavır gibi sunuyor. AK Parti'ye karşı yeminli bir muhalefet üretebilirler. Bununla da bir sorunumuz yok. Ama kamuoyuna doğru bilgi vereceksiniz.

 BARIŞ KAYA'DAN, ÇELİK'E YANIT

FOX muhabiri Barış Kaya, Çelik'in açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

"SORMA DEDİĞİ SORULARI SORDUĞUM İÇİN..."

Muhabir Barış Kaya, "Fox Muhabirini kişisel davranışları yüzünden salona almadım. Buranın kuralları var"demiş. Ruhsar Pekcan sorusunu sorma demişti sordum.. Erdogan Bayraktar sorusunu soracağımı da biliyordu.. Salona almadi. "Kişisel" degil. Sorma dedigi soruları sorduğum için almadi salona." ifadesinde bulundu.

İşte o paylaşım:

 FOX TV muhabiri neden toplantıya alınmadı? Ömer Çelik'ten flaş açıklama - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin