Fox TV ekranlarında yayınlanan dizi Show TV'ye mi geçiyor?

'Vatan' gazetesi televizyon köşesi yazarı Oya Doğan dizi dünyasındaki son gelişmeleri kaleme aldı.

Google Haberlere Abone ol
Fox TV ekranlarında yayınlanan dizi Show TV'ye mi geçiyor?

Oya Doğan bugünkü yazısında Show TV'nin Fox TV ekranlarında yayınlanan 'Fatih Harbiye' dizisini transfer etmek istediğini ancak henüz kesinleşen birşey olmadığını ifade etti. Doğan, Show TV'nin diziyi transfer etmesinin kanal için olumlu bir gelişme olacağını da belirtti. 



Oya Doğan'ın yazısı şu şekilde:



"Hemen cevabı vereyim, kesin değil. Ancak Koliba Film ve Show TV arasında görüşmeler devam ediyor. Show, diziyi istiyor. Fakat dizinin Fox’la sözleşmesi henüz bitmedi. O nedenle önümüzdeki günlerde durum belli olacaktır. Bana kalırsa, Fatih Harbiye Show TV’ye transfer olacaktır. Belki transfer birkaç hafta sonra gerçekleşir. Show TV, kanal sıralamasında altıncı. O nedenle kesenin ağzını açacak ve ortalamada yükselmek için diziyi alacaktır. Bu doğru bir hamle olur. Adını Kalbime Yazdım cumartesi akşamları AB’de en çok izlenen dizi. Ancak saat 22.00’de ekrana geliyor. Öncesinde ekranda ne yayınlanırsa yayınlansın düşük reyting alıyor. O nedenle Adını Kalbime Yazdım, düşük reytinglerle kanalı devralıp başlayıp 4.20’lere çıkıyor. Bu bir başarı ama önce Fatih Harbiye, ardından Adını Kalbime Yazdım ekrana gelirse Show TV bir anda yükselecektir"



Doğan, yazısının diğer bölümünde ise yeni yılda Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan ve Kıvanç Tatlıtuğ ile Farah Zeynep Abdullah'ın rol alacağı 'Kurt Seyit ve Shura' dizisinde Birkan Sokullu ve Ushan Çakır'ın da oynayacağını yazdı.



Oya Doğan'ın yazısının tamamını okumak için tıklayınız








Sıradaki Haber İçin Sürükleyin