Fox TV Ana Haber saatini 21.30'a aldı, haber spikerleri bu değişikliğe ne dedi?

Fox TV 2 Eylül'de Fatih Portakal ile Ana Haberlere başlıyor. Fox TV radikal bir karar ile Ana Haberleri saat 21.30'a aldı. Diğer kanalların Ana Haber sunucularına sorduk; 21.30'da Ana Haber saati olur mu?

Google Haberlere Abone ol
Fox TV Ana Haber saatini 21.30'a aldı, haber spikerleri bu değişikliğe ne dedi?

Fox TV'nin Ana Haber saatini 2 Eylül'den itibaren 21.30'a alacak olmasını diğer Ana Haber sunucuları nasıl karşıladı.. İşte görüşler:



 Kanal D Serdar Cebe: "Ana Haber bence her saat olur. Önemli olan kime hitap etmek istediğin. İnsanların haberlere soğuduğu şu günlerde, tekrar seyirciyi yakalamak açısından güzel bir saat olabilir. Eskiden gece bültenleri, gün ortası haberleri vardı kaldırıldı. Eskiden yaptığımız saat 23.00’de başlayan Gecenin İçinden vardı ve çok fazla izleyici kitlesi vardı. Fox Ana Haber ile başarılı olabilirler."



 Star TV Nazlı Öztarhan: “Fatih Portakal’ın muhabirlikten, sahadan yetişmesi en büyük avantajı. Doğan Şentürk’ün haberci ekibi ile başarılı olacağını düşünüyorum. Prime Time’da ana haber yayınlamak biraz riskli. Ana Haberler içerik ve saatinin değiştirilmesine pek alışık değillerdir. 21.30’da, o saatte Ana Haber seyretme ihtiyacı olanlar için alternatif olur. Ama çok riskli bir saat.” 



 TV 8 Kaan Yakuphan: "İstanbul gibi büyük kentlerde eve geç gitme durumu var. 19-19.30 Ana Haberlerine yetişemeyenler için farklı bir alternatif olabilir. 21.30 dilimi dizilerin en yoğun olduğu saatler, bu anlamda biraz işleri zor gibi." 



(C) Medyatava Özel


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin