Fox International yeni bir ekip kurdu, atağa geçiyor!

Fox International Channels (FIC) senaryolu ve senaryosuz program ve formatları bir araya getiren yeni bir İçerik Satış departmanı kurduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Fox International yeni bir ekip kurdu, atağa geçiyor!

Global Spor ve İçerik Satışı Başkan Yardımcısı Simon Thomas liderliğindeki grup eğlence, belgesel ve spor alanlarında içerik ve satın alma konularında oldukça yetenekli ve uzman üst düzey yöneticilerden oluşuyor. FIC’nin ana markaları FOX, National Geographic Channel, Foxsports ve Foxlife için üretilen ödüllü, özel ve izlenme rekorları kıran dizi ve programları yöneten İçerik Satış ekibi, aynı zamanda herkese hitap eden, drama, spor ve sürükleyici belgesel programlarından oluşan geniş bir yelpaze sunuyor.



FIC’nin İçerik Satış ekibi sadece FIC ve bağımsız üreticiler tarafından üretilen ve geliştirilen kurgulu ve kurgusuz içeriklerin yanı sıra National Geographic Channel’ın geniş içerik havuzu için de tek bir merkez haline geliyor.



FIC CEO ve Başkanı Hernan Lopez “FIC son dönemde eğlence ve belgesel içeriklerini tüm dünyada aynı anda yayınlama politikasını garanti etmek üzerine yoğunlaşıyor. Yeni İçerik Satış ekibimizin gayreti sayesinde, yüksek kalite içerik üreticilerini markalarımıza çekmek için gerekli gelir akışını arttırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.



Global Spor ve İçerik Satışı Başkan Yardımcısı Simon Thomas ise şöyle belirtti: “İçerik satış ve alımı konularında liderlik, içgörü ve stratejik vizyon vasıfları oldukça gelişmiş, FIC’yi bu piyasada çok önemli bir oyuncu olarak konumlandırabilecek harika bir ekip oluşturduk.”



FIC Londra ofisinde çalışacak olan ekip tüm dünya genelinde 62 ofiste yer alan satış ekipleriyle işbirliğinde çalışarak gerek global satış fırsatları gerekse müşterilere özel proje satışı konularında destek verecek.



FIC’nin içerik havuzunda Emmy ödüllü Cosmos: Bir Uzay Serüveni, The Walking Dead, The Bridge, Da Vinci’s Demons ve bu yılın merakla beklenen dizisi Wayward Pines gibi birçok iddialı yapım bulunuyor.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin