FOX dizileri Kadın ve Bizim Hikaye'ye Cannes'da büyük ilgi

MIPCOM Fuarı, bu yıl 33. kez kapılarını açtı.

Google Haberlere Abone ol
FOX dizileri Kadın ve Bizim Hikaye'ye Cannes'da büyük ilgi

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ve dünyanın en büyük televizyon endüstrisi fuarlarından biri olarak kabul edilen Uluslararası İletişim Programları Pazarı MIPCOM’da FOX’un 'Bizim Hikaye' ve yeni dizisi 'Kadın' büyük ilgi gördü.



FOX dizileri Kadın ve Bizim Hikaye'ye Cannes'da büyük ilgi



Kadın dizisine yoğun ilgi



İlk tanıtımından bu yana büyük ilgi uyandıran, yapımcılığını MED Yapım ve MF Yapım’ın üstlendiği 'Kadın' 2017’nin merakla beklenen dizilerinden biri oldu. Hayatta yaşadığı tüm zorluklara rağmen çocuklarıyla beraber ayakta durmayı başaran güçlü bir kadını anlatan dizinin başrol oyuncuları Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un fuardaki uyumu  da katılımcıların ilgisini çekti. İki oyuncu, dünya televizyon sektörünün en önemli mecralarına röportajlar verdi.



FOX dizileri Kadın ve Bizim Hikaye'ye Cannes'da büyük ilgi - Resim : 2



15 Ekim Pazar başlayan ve 3 gün süren televizyon fuarı MIPCOM, farklı ülkelerden televizyon kanalları, yapımcılar ve oyuncuları bir araya getirdi.



Cannes'da Bizim Hikaye rüzgarı



Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen Uluslararası İletişim Programları Pazarı (MIPCOM) Fuarı bu yıl 33. kez kapılarını açtı. Fuarda FOX’un dizisi “Bizim Hikaye” yoğun ilgi gördü.



FOX dizileri Kadın ve Bizim Hikaye'ye Cannes'da büyük ilgi - Resim : 3



Yapımcılığını MED Yapım’ın üstlendiği “Bizim Hikaye”nin eğlendirirken düşündüren konusu katılımcılardan tam not aldı. Uluslararası basının ilgisi de dizinin başrol oyuncuları Hazal Kaya ve Burak Deniz’in üzerindeydi. Yabancı basına röportajlar vererek sempatik tavırlar sergileyen ikili, fuarın en çok konuşulan isimlerinden oldu.



FOX dizileri Kadın ve Bizim Hikaye'ye Cannes'da büyük ilgi - Resim : 4



16 Ekim Pazartesi günü başlayan ve  3 gün süren MIPCOM, farklı ülkelerden televizyon kanalları, yapımcılar ve oyuncuları bir araya getiriyor.



FOX dizileri Kadın ve Bizim Hikaye'ye Cannes'da büyük ilgi - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin