Fotoğraf festivali başlıyor

Bu yıl beşincisi düzenlenecek Fkare Fotoğraf Festivali için geri sayım başladı.

Google Haberlere Abone ol
Fotoğraf festivali başlıyor

Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğraf Kulübü (YTÜFOK) tarafından bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek Fkare Fotoğraf Festivali 15 Haziran'da başlıyor.



Fkare Fotoğraf Festivali, fotoğraf üretiminin merkezde olduğu, atölyelerin ve yan etkinliklerin yer aldığı, üniversite öğrencilerinin katılımına açık ve ücretsiz bir fotoğraf festivali. Festival,  genç amatör fotoğrafçılara yeni ufuklar kazandırmayı amaçlıyor. 



Festival ayrıca proje üretim ve fotoğrafın felsefi yanı konusunda kazanılacak deneyimlerle daha başarılı işler çıkarılmasını ve genç fotoğrafın gelişmesini hedefliyor. Festivalde usta sanatçıların yürüteceği bir hafta boyunca süren ve sonucunda ürün ortaya çıkan atölyeler gerçekleştirilecek. Bu süreçte atölye konusu, anlatım ve çekim süreçleri fotoğrafçıların inisiyatifinde olacak. Her bir atölyenin katılımı kontenjanla sınırlı olacak.



15-20 Haziran arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Kampüsünde gerçekleşecek Fkare’05'te atölye yürütücüleri Ata Kam, Ege Kanar, İrem Sözen, Serkan Taycan ve Yücel Tunca.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin