Forma süresi bulamayınca transferini istedi. Fenerbahçe'nin yıldızı Trendyol Süper Lig ekibi yolcusu

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla yalnızca 11 dakika sahada kalabilen Emre Mor ayrılık kararı aldı. Fenerbahçe, Emre Mor'un ayrılığına sıcak bakarken Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un, Emre Mor'u kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Forma süresi bulamayınca transferini istedi. Fenerbahçe'nin yıldızı Trendyol Süper Lig ekibi yolcusu

Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Cengiz Ünder ve Ryan Kent gibi isimlerin arkasında kalan ve bu sezon yalnızca UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Zimbru karşısında 11 dakika sahada kalabilen Emre Mor ayrılık kararı aldı.

Geçtiğimiz sezon özellikle oyuna sonradan girerek Fenerbahçe'ye oldukça büyük bir dinamik katan ve taraftarı heyecanlandıran Emre Mor, forma şansı bulamaması nedeniyle Fenerbahçe'den ayrılma kararı aldı. İsmail Kartal yönetiminde bu sezon yalnızca bir maçta forma bulabilen Emre Mor ayrılık kararını yönetime iletti.

Yönetimin de Emre Mor'un ayrılmasına sıcak bakmasının ardından yıldız isme Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor talip oldu. Adana Demirspor bonservis konusunda Fenerbahçe ile anlaşamaması halinde Emre Mor'u kiralık olarak kadrosuna katacak.

Fenerbahçe formasıyla 42 maçta görev alan Emre Mor 6 gol ve 3 asistlik performans koydu. Emre Mor'un, Fenerbahçe ile sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin