Forma bulamaması canına tak etti, Ali Koç ile görüşüp takımdan ayrılmak istediğini söyledi

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde kadroya dahil edilmeyen Emre Mor, Ali Koç ile görüşüp Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini iletti. Emre Mor için Trendyol Süper Lig ekibi Adana Demirspor devreye girdi.

Google Haberlere Abone ol
Forma bulamaması canına tak etti, Ali Koç ile görüşüp takımdan ayrılmak istediğini söyledi

Resmi sezonun ilk maçında Zimbru karşısında sadece 11 dakika sahada kaldıktan sonra sakatlanan ve o günden bu yana sakatlığını atlatmaya çalışan Emre Mor, Fenerbahçe kariyeri hakkında flaş bir karar verdi.

Sakatlığını yeni yeni atlatmaya başlayan ancak UEFA Avrupa Konferans Ligi kadrosuna dahil edilmeyen Emre Mor, Ali Koç ile görüşerek Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini iletti.

Daha fazla forma şansı bulabilmek için başka bir takıma transfer olmak isteyen Emre Mor'a izin veren Ali Koç yıldız ismi bonservisiyle vermek yerine kiralık olarak başka bir takıma gönderecek.

ADANA DEMİRSPOR PEŞİNDE

Fenerbahçe'de yaşanan Emre Mor gelişmesinin ardından Trendyol Süper Lig ekibi Adana Demirspor yıldız isim için harekete geçti. Emre Mor'u kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Adana Demirspor'un yakın bir zamanda Fenerbahçe'ye resmi teklifini iletmesi bekleniyor.

Emre Mor geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 41 maçta 6 gol ve 3 asistlik performans sergilemişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin