Fon vurgununda Seçil Erzan'ın ses kaydı ortaya çıktı. Erzan'dan Ali Yörük'e dolandırıcılık itirafı. Kaldıraç formülü...

'Fatih Terim Fonu' olarak kamuoyunda bilinen vurgunda Seçil Erzan’ın "çantası" olduğu öne sürülen ve MASAK raporlarında da adı geçen Ali Yörük ile Deniz Bank şube müdürü Seçil Erzan'ın ses kaydı ortaya çıktı. Ses kaydında Erzan Yörük'e dolandırıcılığın detaylarını anlattı. Yörük ise, "Para sıfır" diye karşılık verdi. Bunun üzerine Erzan Yörük'ü teskin etti.

Google Haberlere Abone ol
Fon vurgununda Seçil Erzan'ın ses kaydı ortaya çıktı. Erzan'dan Ali Yörük'e dolandırıcılık itirafı. Kaldıraç formülü...

Kurduğu hayali fon ile birçok iş insanını ve futbolcuyu dolandıran bankacı Seçil Erzan’ın skandal ses kaydı ortaya çıktı. Seçil Erzan’ın çantası olduğu öne sürülen ve MASAK raporlarında da adı geçen Ali Yörük ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erzan telefon görüşmesinde vurgunu nasıl yaptıklarını tüm detayları ile anlatıyor. O skandal konuşmaya tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu ulaştı.

Seçil Erzan ile Ali Yörük arasında geçen konuşmanın bir kısmı...


Erzan “Sorun yok, para orda. Biz orda mesela senin dönüşün var benim dönüşüm var 100 küsür milyonu geçik bir para var orda. Onları oradan çıkarmak için buradan …… tarafından bilançosuna kaldıraç giriyoruz oradaki parayı oraya aktarıyoruz. 3 gün sürüyor.” İfadelerini kullanıyor.

BİR MİKTAR PARA YATIRILMASI GEREKİYOR

Erzan çalıştığı bankayla ilgili olarak para çıkışlarının gerçekleştirilmesi için bir miktar paranın yatırılması gerektiğini söylüyor.

“Para çıkışı için bir miktar yatırması lazım. Savaş çıktığı için Rus fonunda sıkıntı var. Ama halledeceğiz. Şimdi bankanın bütçesine borç olarak giriyoruz”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin