Florence Pugh, adaylık haberini alınca çıldırdı

Genç oyuncu Oscar adayı olduğunu yarı çıplak uzandığı yatakta aldı. O anlarda çekilen fotoğraflarını da Instagram sayfasından paylaştı. 24 yaşındaki İngiliz oyuncu bu paylaşımıyla sosyal medyada da günün konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Florence Pugh, adaylık haberini alınca çıldırdı

Sinemanın bütün bir yıl boyu merakla beklenen gecesine geri sayım başladı. Altın Küre, Eleştirmenlerin Seçimi derken sonunda bu yıl 92'nci kez gerçekleşecek olan Oscar Ödülleri'nin adayları da açıklandı. Elbette o uzun listeye adını yazdıranlar da büyük bir sevince kapıldı. Bunlardan biri de yılın en iddialı yapımlarından biri olan Küçük Kadınlar (Little Women) ile en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında ödüle aday gösterilen genç yıldız Florence Pugh.

Louisa May Alcott'ın aynı adlı kitabından uyarlanan filmde Amy March karakterini canlandıran Florence Pugh adaylığını yatakta öğrendi. Genç oyuncu paylaşımında da o anları yansıttı.

Pough "O andan önce" ve "tam o anda" notuyla yaptığı paylaşımın ilk karesinde cep telefonuyla konuşurken görülüyor. Bir sonraki karede de sevinçten çığlık attığı anda objektiflere yansıyor.

Florence Pugh'un rol aldığı Küçük Kadınlar sezonun en iddialı yapımlarından biri. Film, toplam altı dalda Akademi Ödülleri'ne aday gösterildi. Ödüllerin kazananları 10 Şubat'taki törende belli olacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin