Flash TV'den ünlü siyasetçiye program için teklif yapıldı

Yeniden yayın hayatına başlamaya hazırlanan Flash TV'de yeni bir gelişme daha yaşandı. Kanal dana önce Fehmi Koru ile görüşmüş ve Özlem Gürses, Barış Yarkadaş ve Gürkan Hacır'a da teklif götürmüştü. Hakan Aygün yönetimindeki Flash TV son olarak KRT'de program yapan iki gazeteciye telif götürmeye hazırlanıyorken, ünlü bir siyasetçiye de teklif gidecek. İşte Medyatava farkıyla o isimler...

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Flash TV'den ünlü siyasetçiye program için teklif yapıldı

MURAT AYDIN / MEDYATAVA

Flash TV uzun süre önce yayın hayatına ara vermişti. Yeniden yayın hayatına merhaba diyecek olan kanalın başına Genel Yayın Yönetmeni olarak Hakan Aygün getirildi.

Gazeteci Çağlar Cilara da kanalda yerini aldı.

Ekim ayında yeniden yayın hayatına başlaması planlanan televizyonda Ankara Haber müdürü de Halk TV ve Bizim TV adlı YouTube kanalında çalışan Lale Özan Arslan oldu.

Kanal son olarak ünlü bir gazeteciye teklif götürdü.

Gazeteci Fehmi Koru, Flash TV'ye giderek Hakan Aygün ile bir görüşme gerçekleştirdi. Koru'nun program yapacağı iddia edildi. Öte yandan Halk TV'de program yapan Özlem Gürses'e de Flash TV'den teklif götürüldü, ancak Gürses ile harhangi bir görüşmenin yapılmadığı öğrenildi. KRT'de Şimdiki Zaman programın da Flash TV'de yapılmasını isteyen kanal yönetimi, bu amaçla gazeteci Barış Yarkadaş ve Gürkan Hacır'a da teklif götürdü. 

İki isme daha teklif götürülecek

Medya kulislerinden konuşulanlara göre Flash TV yönetimi son olarak iki gazeteciye daha teklif götürmeye hazırlanıyor.

İki gazeteci da şu anda KRT'de program yapıyor.

KRT'de İnan Demirel moderatörlüğünde yapılan 'Sen Ne Dersin?' programın konuklarından olan Yavuz Oğhan ve Akif Beki'ye Flash TV'nin teklif götüreceği öğrenildi.

Yavuz Oğhan uzun yıllar CNN TÜRK'ten yöneticilik görevinde bulunmuş daha sonra da internet üzerinden gazete pencere'yi yayın hayatına almıştı.

Akif Beki de şu anda hem Karar gazetesinde yazıyor hem de KRT'de program yapıyor.

Altan Tan

Bu arada yazar ve siyasetçi Altan Tan'a da program yapması için teklif götürülecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin