Flash TV'deki programına veda eden Yalçın Çakır, meslektaşlarını böyle bombaladı!

Kanalda ana haberleri sunmaya hazırlanan gazeteci, yazar ve ekran yüzü meslektaşlarını topa tuttu.

Google Haberlere Abone ol
Flash TV'deki programına veda eden Yalçın Çakır, meslektaşlarını böyle bombaladı!

16 Eylül 2013 Pazartesi günü Flash TV Ana Haber'i sunmaya başlayacak olan Yalçın Çakır, haber kanalları ve diğer televizyonların anchorman'lerine ağır suçlamalar yöneltti.



Reality sunculuğunu bıraktıktan soonra 1 yıldır Yılmaz Tunca'yla birlikte 'Gerçek Gündem' programını hazırlayıp sunan Yalçın Çakır bugün son kez ekrana gelerek veda etti. 16 Eylül 2013 Pazartesi günü Flash TV Ana Haber bültenini sunmaya başlayacak olan Yalçın Çakır nasıl bir yayın politikası izleyeceklerinin sinyallerini de verdi. Haber kanalları ile tarafsızlıklarını yitirmekle suçlayana Yalçın Çakır şunları söyledi: 



"Biz Düzlem Ayna olacağız. Ne yandaş, ne candaş. Ne yaygaracı ne de gargaracı olacağız. Gerçek neyse onu olduğu gibi yansıtacağız. Ben halkın içinden, sokaktan geliyorum. Haberi yaşayarak aktarıyorum. Öyle de olmaya devam edeceğim. Yine izleyenlerin Yalçın abisi olarak, korkusuz, cesur gerçekleri yayınlayacağız. Ben öyle tanımlamaları, sıfatları sevmem. Ne anchormen ne de enkıromen olacağım. Halktan kopuk, halka tepeden bakan bir anlayış içinde olmayacağız."



İşte, Çakır'ın o sözleri:






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin