Flaş! Ünlü yazarla ilgili iddialar doğru çıktı!

Kendisinden haber alınamayan Metin Kaçan'ın intihar ettiği haberleri netlik kazandı.

Google Haberlere Abone ol
Flaş! Ünlü yazarla ilgili iddialar doğru çıktı!

Medyatava'nın son ulaştığı bilgilere göre, Kaçan, Cumartesi gecesi Üsküdar'a gitmek üzere bir taksiye bindi. Taksi köprünün üzerindeyken fotoğraf çekeceğini söyleyerek şoförden yavaşlamasını isteyen Kaçan, otomobilden atlayarak parmaklıklara ulaştı ve kendini parmaklıklardan aşağı bıraktı.



İntihar anının köprüdeki polis kameralarına yansıdığı, Metin Kaçan'ın ağabeyi Hasan Kaçan'ın da köprü karakoluna giderek kayıtları teşhis ettiği öğrenildi.



İntiharla ilgili twitter'da başlayan iddialar da, Hasan Kaçan'ın twitter hesabında doğrulandı.



İşte, intihar olayının netleşmesinin ardından Hasan Kaçan'ın twitter'da yazdığı o mesaj:



hasan kaçan

 ‏@hetenketenabi



Metin Kaçan ile ilgili bilgler maalsef doğrudur. Aile olarak. bir umuttur diyerek paylasşmadık. Acımızı paylaşan herkese teşekkür ederiz.





1961 yılında Kayseri, İncesu'da doğan Metin Kaçan, 6 aylıkken İstanbul'a geldi. Kasımpaşa Lisesi'ni 2. sınıfta bıraktıktan sonra mizah dergilerinde yazmaya başladı. İlk makalesi 1985'te Gırgır dergisinde yayımlandı. Kaçan,  'Ağır Roman' adlı kitabı yayımlandıktan sonra ismini daha geniş bir çevreye duyurdu. Müjde Ar ve Okan Bayülgen'in başrollerini oynadığı bir filmle beyazperdeye aktarılan kitap, yakın zamanda dizi olarak televizyona da uyarlandı.






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin