FLAŞ! Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'ın Malatya'da gözaltına alındığı iddia edilmişti. Midyat'tan açıklama geldi

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'ın tiyatro gösterisi için geldiği Malatya'da havalimanında gözaltına alındığı iddia edilmişti. Midyat'tan açıklama geldi: Uçakta beni görüp de hayal kuran bir işgüzar dedikodusuyla haber yapan araştırmacı gazeteler göz altına alındığımı yazmış. Merak buyurmayın, gayet göz önündeyim. 

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'ın Malatya'da gözaltına alındığı iddia edilmişti. Midyat'tan açıklama geldi

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, tiyatro gösterisi için geldiği Malatya'da gözaltına alındığı idida edilmişti. 

Bu akşam tek kişilik tiyatro gösterisini sahnelemek üzere hava yoluyla Malatya'ya gelen oyuncu Sermiyan Midyat, Erhaç Havaalanı'na inen uçağa gelen polisler tarafından gözaltına alındığı bilgisi geçmişti. Haberde hakkında bir davayla ilgili ifade vermediği için yakalama kararı bulunduğu öğrenilen oyuncu, kendisini uçaktan alan polisler tarafından adliyeye götürüldü denilmişti. 

Açıklama yaptı

Konuyla ilgili açıklama yapan Midyat, "Uçakta beni görüp de hayal kuran bir işgüzar dedikodusuyla haber yapan araştırmacı gazeteler göz altına alındığımı yazmış. Merak buyurmayın, gayet göz önündeyim Harç parası yatmamış vergi dairesine. Asayiş berkemal, akşama Sermiyan Midnight ile gülüşmek üzere Malatya” ifadelerini kullandı.

Midyat, "Hakkımda çıkan ve/veya uydurulan haberlerin içeriği kadar, HANGİ TARAFTAN yazıldığına da bakılmasını rica ederim cem’i cümle takipçiden." dedi.

 

Sermiyan Midyat kimdir?

02 Aralık 1974'de Ankara-Çankaya'da dünyaya geldi. Aslen Mardin kökenli olan Midyat, 7 yaşındayken ailesi ile birlikte İstanbul'a taşındı. Serhat ve Evin adında kendinden büyük ve Türkan Rojda adında da küçük kardeşi vardır. 1998 yılında Ortaoyuncular’a oyuncu yetiştiren Nöbetçi Tiyatro’ya sınavla girdi.

Ferhan Şensoy, Derya Baykal, Rasim Öztekin ve Tuncel Kurtiz’den tiyatro eğitimi aldı. 1993- 1996 yılları arasında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde akademik tiyatro eğitimi aldı. Bu eğitiminin ardından Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde oyuncu ve yönetmen yardımcısı olarak görev yaptı. 1994 yılında İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya bölümüne başladı.

3 yıl sonra İşletme Fakültesi’ne geçiş yaptı. 1,5 yıl New York’ta yaşadı. 2007 yılında kurduğu Oyunbozan adlı tiyatronun ilk oyunu “9 Ay Son Gün”ü yazıp yönetti. Daha sonra ise senaryosunu yazdığı Emret Komutanım dizisinde Arıza Hamza’ rolüyle ülke çapında tanındı. Senaryosu ve yönetimi de kendisine ait olan Hükümet Kadın, Hükümet Kadın 2 Ay Lav Yu filmlerini çekti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin