Flaş transfer... Murat Aydın ve Çağdaş Ulus Medyatava'da

2001 yılından beri medya ve magazin haberleri konusunda deneyimli kadrosuyla okuyucularıyla buluşan medyatava.com'da yeni bir dönem başlıyor. Medyatava objektif, tarafsız haberciliğiyle haber sitesine dönüşüyor. Uzun yıllardır medyada görev alan gazeteci Murat Aydın, sitenin haber müdürlüğünü üstlenirken; özel habercilik alanında başarılı işlere imza atan Çagdaş Ulus da artık Medyatava kadrosunda yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
Flaş transfer... Murat Aydın ve Çağdaş Ulus Medyatava'da

Yayın Yönetmenliğini Cengiz Semercioğlu'nun yaptığı Medyatava'da yeni bir dönem başlıyor.

Medya ve magazin haberleriyle ön plana çıkan Medyatava, artık güncel bir haber sitesine dönüşüyor. "İşimiz sadece gazetecilik yapmak" sloganıyla hareket edecek olan Medyatava, bu amaçla hızlı bir şekilde kadrosunu da oluşturmaya başladı.

Uzun yıllar CNN TÜRK'ün haber sitesi olan cnnturk.com'da çalışan ve son olarak Haber Global'in web siteninin kuruluşunda yer alan Murat Aydın, Medyatava'nın Haber Müdürü olarak görev başladı.

Yine özel habercilik alanında deneyimli bir isim olan ve uzun yıllar Vatan gazetesinde çalışan ve son olarak KRT'de görev alan Çağdaş Ulus da Medyatava kadrosunda yer aldı. 

KİMDİR?

Murat Aydın

1995-1996 Marmara İletişim Fakültesi mezunu olan Murat Aydın,  Mesleğe Kanal 6 Televizyonu ile başladı. Kısa bir süre UBA'da (Ulusal Basın Ajansı), iki yıla kadar Kanal 9'da ekonomi muhabirliği ve editörlüğü, netbul.com, Finansal Forum ve devamı olan Forum Diplomatik gazetesinde yazı işleri editörlüğü, haber7.com'da haber editörlüğü, Forum Diplomatik'te ekonomi ve politika editörlüğü yaptı. 2007'de CNN TÜRK bünyesindeki cnnturk.com'da gündem editörü olarak başlamış ve 2019 yılına kadar kesintisiz bu görevini sürdürdü. Son olarak haberglobal.com.tr'nin kurulum aşamasında görev aldı. Televizyonda ağırlıklı olarak ekonomi muhabirliği ve editörlüğü, gazetelerde yazı işlerinde politika-ekonomi editörlüğü, internet haber sitelerinde ise gündem editörlüğü görevlerinde bulundu. Murat Aydın, aynı zamanda Aydın  Üniversitesi'nde yarı zamanlı öğretim görevlisidir.

Çağdaş Ulus 

Çağdaş Ulus, 2008 yılında İletişim Fakültesinin gazetecilik bölümünden mezun oldu. Mesleğe, staj yaptığı Vatan Gazetesi’nde 2008 yılında başladı. Vatan gazetesinde muhabir, editör ve istaihbarat şefliği yaptı. Gazete 2018 yılında yönetim tarafından kapatılınca, on yıllık Vatan Gazetesi macerası burada sona erdi. 2019 yılında da haberler.com isimli haber sitesinde haber editörü ve şef editör olarak görev yaptı. 2020- 2021 yılları arasında da KRT TV’de muhabirlik ve editörlük yaptı. Ulus'un aynı zamanda iki kitabı ve bir de yayınlanmış öyküsü bulunuyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin