FLAŞ! Tanju Özcan’dan CHP’ye geri dönüş sinyali. Özcan'dan çarpıcı kurultay değerlendirmesi: Birinci önceliğim ortadan kalktı, Kılıçdaroğlu gitti

TV100'ün gündem belirleyen programlarından Başak Şengül ile Doğru Yorum'a konuk olan Tanju Özcan dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanju Özcan, "Sayın Kılıçdaroğlu kaldığı sürece ben CHP’ye dönmeyeceğim demiştim, birinci önceliğim ortadan kalktı. Dönmemek için bir gerekçem şu anda yok." dedi ve dönüş sinyali verdi.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! Tanju Özcan’dan CHP’ye geri dönüş sinyali. Özcan'dan çarpıcı kurultay değerlendirmesi: Birinci önceliğim ortadan kalktı, Kılıçdaroğlu gitti

Gazeteci Gürbüz Evren, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Akademisyen ve Akşam Gazetesi Yazarı Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu ve Tanju Özcan, TV100'ün ses getiren programlarından Başak Şengül ile Doğru Yorum programına konuk oldu.

Tanju Özcan, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Bir CHP Genel Başkanı 2. tur için diretmemeliydi. İşte ‘Cumhurbaşkanı adayı olmalısınız efendim’ diyenler, asıl hançerleyenler Genel Başkanı 2. tura sokanlar. Genel Başkan ilk turda geride olduktan sonra ona yakışan her şeye rağmen çekilmesiydi.

Sayın Kılıçdaroğlu kaldığı sürece ben CHP’ye dönmeyeceğim demiştim, birinci önceliğim ortadan kalktı. Dönmemek için bir gerekçem şu anda yok. Yeni parti yönetimi beni görmek isterse ‘CHP’ye dönmek için dilekçe vermen lazım’ denirse memnuniyetle bu dilekçemi iletirim."

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin