Flaş! Sıfır Bir dizisinin oyuncuları gözaltına alındı!

Adana Sıfır Bir dizisinin 3 oyuncusu gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Flaş! Sıfır Bir dizisinin oyuncuları gözaltına alındı!

Başrollerini Savaş Satış, Cihangir Ceylan, Özgür Meriç'in paylaştığı Adana Sıfır Bir dizisi YouTube'da yayınlandıktan sonra blutv ile anlaşmıştı. Dizinin oyuncularından Cihangir Ceylan da Çukur dizisine transfer olmuştu. 



Adana'da gözaltına alınan Burak ve Cengo karakterine rol veren Burak A. ve Cengizhan Y.'nin bu sezon dizideki rolü de artmıştı, final yapan dizisinin son bölümünde ikisi de ölmüştü. Dizinin bir bölümünde üç oyuncunun uyuşturucu alırken görüntüleri gençleri uyuşturucuya özendirmek olarak değerlendirildi; son dakika gelişmesiyle o oyuncular serbest bırakıldı.



Flaş! Sıfır Bir dizisinin oyuncuları gözaltına alındı!



Adana'da çekilen ve şehrin arka mahallelerinde geçen bir internet dizisinde uyuşturucu madde kullanılan bir sahne, polisi harekete geçirdi. Söz konusu sahnede uyuşturucu madde kullanan Burak A. (19), Cengizhan Y. (24), Furkan S. K. (22), İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.



Gerçek uyuşturucu madde kullandıkları öne sürülen ve "Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirme veya bu nitelikte yayın yapmak" suçundan işlem yapılan şahısların, uyuşturucu madde kullanmadıklarını söyledikleri öğrenildi.



Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar savcılıkça serbest bırakıldı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin