FLAŞ! Sedat Peker'den Yılmaz Özdil paylaşımı: Size sözüm olsun, bir oğlum daha olursa ad olarak kendisine sizin isminizi vereceğim

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'den Yılmaz Özdil ile ilgili paylaşım geldi. "Sedat Peker’in açıklamalarına gazetecilik faaliyeti değil diyen gazetecilerin, yazıişlerini filan boşver, matbaada paspas yapması bile sakıncalıdır…" tweeti atan Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil'e Sedat Peker yanıt verdi. Peker, "Size sözüm olsun, bir oğlum daha olursa ad olarak kendisine sizin isminizi vereceğim" dedi.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! Sedat Peker'den Yılmaz Özdil paylaşımı: Size sözüm olsun, bir oğlum daha olursa ad olarak kendisine sizin isminizi vereceğim

Sedat Peker paylaşımlarını yapan gazeteci Erk Acarer'e Faruk Bildirici tepki göstermişti.

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil de "Sedat Peker’in açıklamalarına gazetecilik faaliyeti değil diyen gazetecilerin, yazıişlerini filan boşver, matbaada paspas yapması bile sakıncalıdır…" demişti.

Sedat Peker, bunun üzerine bugün Yılmaz Özdil ile ilgili bir paylaşım yaptı.

Peker, "Yılmaz Ağabey (Özdil) artık şundan eminim ki siz tanıdığınız olmasa da haksızlığa uğramış hiç kimseyi asla yalnız bırakmazsınız. Size sözüm olsun, bir oğlum daha olursa ad olarak kendisine sizin isminizi vereceğim. Bu isim size yakıştığı gibi inşallah ona da yakışır.@yilmazsozcu" paylaşımında bulundu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin