Flaş! Rasim Ozan Kütahyalı Sabah gazetesinden de çıkarıldı!

Kütahyalı'nın, canlı yayında Boşnaklar hakkındaki pornografik ifadesi sonrası gelen tepkiler üzerine Beyaz TV'yle yolları ayrılmıştı...

Google Haberlere Abone ol
Flaş! Rasim Ozan Kütahyalı Sabah gazetesinden de çıkarıldı!

Beyaz TV'deki spor programında skandal sözler sarf ettikten sonra kanalla yolları ayrılan Rasim Ozan Kütahyalı, köşe yazarlığı yaptığı Sabah Gazetesi'nden de çıkarıldı.



Beyaz TV’de yayınlanan ‘Derin Futbol’ programında Boşnak halkı için ağza alınmayacak sözler sarfeden Rasim Ozan Kütahyalı’ya kanaldan çıkarılmasının ardından ikici şok da köşe yazarlığı yaptığı gazeteden geldi.



Yaşanan gelişmeler nedeniyle Kütahyalı’nın Sabah gazetesindeki köşe yazılarına da son verildiği öğrenildi.



SPONSOR ÇEKİLDİ



Beyaz Futbol ve Derin Futbol'un sponsoru Sanica Boru'dan olay sonrası açıklama geldi. Açıklamada şöyle denildi: "Kamuoyuna duyurumuzdur; Halkımızın hassasiyetlerine duyarlıyız. 21.11.2017 tarihi itibariyle, Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarındaki sponsorluklarımızdan çekildiğimizi belirtiriz."



Kütahyalı'nın 19 Kasım Pazar günü Beyaz TV 'de yayımlanan "Beyaz Futbol" programında Boşnak vatandaşlara yönelik sözleri toplumda geniş tepkilere neden olmuştu. Boşnak vatandaşlar sosyal medyada tepkisini dile getirirken, Balkan ve Boşnak dernekleri de yaptıkları açıklamayla Kütahyalı'yı kınamıştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin