FLAŞ! Müge Anlı'nın kampanyasına Devlet Bahçeli'den destek. Sosyal medyadan açıklama yaptı: Sanat Okulu Projesi bizim nazarımızda değerli bir girişimdir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medyada yaptığı açıklamada televizyon programcısı Müge Anlı'ya olan desteğini açıkça gösterdi: Sanat Okulu Projesi” bizim nazarımızda değerli bir girişimdir.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! Müge Anlı'nın kampanyasına Devlet Bahçeli'den destek. Sosyal medyadan açıklama yaptı: Sanat Okulu Projesi bizim nazarımızda değerli bir girişimdir

Gündüz kuşağı programı sunan Müge Anlı okul projesi için harekete geçti. Müge Anlı Ve Dostları Sanat Okulu'nu kuracağını açıkladı. Bunun için bağış kampanyası başlattı.
Anlı'ya siyasilerden ilk destek MHP lideri Bahçeli'den geldi.

Devlet Bahçeli sosyal medyasından açıklama yaptı. Şu ifadeleri kullandı:

Toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygusunun canlı olması milli varlığımızın iftihar edilecek hasletlerinden birisidir. Türk kültür ve medeniyetinin ağırlık merkezi insandır. Nitekim inancımıza göre insan yaratılmışların en şereflisidir. Bizim anlayışımıza göre insan insana yar ve yuva olmalıdır.

ATV’de dikkat çeken programlara imza atan Sayın Müge Anlı; aynı zamanda sosyal yaraların sarılmasına, haksızlığa uğrayanların sesi olmaya takdir edilecek ölçülerde devam etmekte, destek vermektedir. Sayın Anlı’nın başlatmış olduğu “Aşevleri Projesi”nin yanı sıra Roman kardeşlerimizi kapsayan “Sanat Okulu Projesi” bizim nazarımızda değerli bir girişimdir.

100'ER LİRA KATKI İSTEDİ

Roman kardeşlerimizin eğitim görecekleri, sanat kabiliyetlerini geliştirecekleri “Müge Anlı ve Dostları Sanat Okulu Projesi”ni gönülden destekliyorum. Bu vesileyle açılan yardım kampanyasına hem camiamızın hem de vatandaşlarımızın Cumhuriyet’in 100’üncü yıldönümünde 100’er lira katkı vermelerini içtenlikle temenni ediyorum.

Roman kardeşlerimizin yanındayız, onların lehine olacak şekilde elimizden ne geliyorsa yapmaya kararlıyız. Bu düşüncelerle Sayın Müge Anlı’yı kutluyor, başarılı ve duyarlı çalışmalarının devamını diliyorum.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin