FLAŞ! İmamoğlu beklenen soruya yanıt verdi, aday olacak mı?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin gündemini belirleyen 'değişim' tartışmalarına ilişkin konuştu. İmamoğlu, "Değişim makamın üzerinde. Mutlaka bir ajandamız olacak" dedi. Yaklaşan yerel seçimlere dair, yeniden CHP'nin İBB adayı olup olmayacağına dair soruyu da şöyle yanıtladı: 16 milyonluk şehrimizi, partimi ve partilerimi düşünecek ve en sağlık kararı almak zorunda olduğumuzu biliyoruz.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! İmamoğlu beklenen soruya yanıt verdi, aday olacak mı?

İmamoğlu, Ataşehir'de inşa edilecek olan İçerenköy Spor Tesisinin temel atma törenine katıldı. Tören sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmamoğlu, eski CHP-SHP genel başkanlarıyla Beylikdüzü'nde gerçekleştirdikleri buluşmanın detaylarının sorulması üzerine, "Üç genel başkanımızı, Hasan Akgün başkanımız Büyükçekmece festivalinde ağırlayacağını duyunca kendileriyle Beylikdüzü'nde buluştuk. Orada özel, şahsıma ait bir sergi salonu var. Orayı beraber gezdik, yemek yedik.

Sizinle paylaşamayacağım, partimizin, güncel konuları, geleceği konuştuk. Çok faydalandım. Önümüzdeki günlerde zamanlarda, alacağımız kararlarda ya da çizeceğimiz yolculukta büyük katkılar sunacağını söyleyebilirim" dedi.

ADAY OLACAK MI?

İmamoğlu, "Her değerli fikri mutlaka gündemimize alıyoruz. Zaten meseleyi bir makam meselesinin çok ötesinde değerlendirdiğimi, ülkemizi, vatanımı, milletimi, şehrimi, 16 milyon hemşehrimi, partimi, partililerimi düşünecek ve bu konuda en sağlıklı kararı vermek zorunda olduğumuzu ben ve benim gibi düşünen insanlar zaten biliyor. Değerlendirmemiz o çerçevede olmaya devam edecektir" diye konuştu.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin