Flaş! Hürriyet deneyimli köşe yazarının işine son verdi!

Uzun yıllar Hürriyet'te köşe yazarlığı yapan o ismin gazeteyle yolları ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
Flaş! Hürriyet deneyimli köşe yazarının işine son verdi!

Deneyimli gazeteci ve köşe yazarı Şükrü Küçükşahin'in Hürriyet'teki görevine son verildi. Küçükşahin, Hürriyet'te uzun yıllardır siyaset gündeminin ve Ankara kulislerinin nabzını tutuyordu.



Ayrılık haberini Twitter'dan duyuran Küçükşahin, "Dostlar, karar anladığım yeni duyuluyor. Evet bu sabah itibariyle Hürriyet ile yollarımızın ayrıldığı bana bildirildi. Gerekçe 'küçülme'. Arayan, yazan, soran herkese teşekkür ederim. Hürriyet'te 17 yıl keyifle çalıştım. Kızgınlığım yok ama üzgün olduğumu söylemeliyim" ifadelerini kullandı.



 




1- Dostlar, karar anladığım yeni duyuluyor. Evet bu sabah itibariyle Hürriyet ile yollarımızın ayrıldığı bana bildirildi. Gerekçe 'küçülme'.


— Şükrü KÜÇÜKŞAHİN (@Sukrukucuksahin) 2 Aralık 2015



2- Arayan, yazan, soran herkese teşekkür ederim; Hürriyet'te 17 yıl keyifle çalıştım; kızgınlığım yok; ama üzgün olduğumu söylemeliyim.


— Şükrü KÜÇÜKŞAHİN (@Sukrukucuksahin) 2 Aralık 2015



3- Beni Hürriyet'e alan Sedat Ergin, bugün bildiren de Sedat Ergin. Buna şans demeliyim. Tüm Hürriyet camiasına da teşekkür ediyorum.


— Şükrü KÜÇÜKŞAHİN (@Sukrukucuksahin) 2 Aralık 2015



4-35 yıl meslekte, başımı öne eğecek tek duruşum olmadı, En başta aileme, sonra da tüm dostlara bırakacağım tek miras vereceğim tek mesaj bu


— Şükrü KÜÇÜKŞAHİN (@Sukrukucuksahin) December 2, 2015

 



ŞÜKRÜ KÜÇÜKŞAHİN KİMDİR?



Şükrü Küçükşahin, 1959 Erzincan doğumlu. İki yaşındayken ailesi  İstanbul’a yerleşti. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü’nden 1982’de mezun oldu.



Yayın hayatını 30 yıldır sürdüren okul gazetesi  Görünüm’ü çıkaran öğrencilerin arasında yer aldı. Gazeteciliğe 1981 yılı başında Ankara Ekspres gazetesinde başladı. Sonra sırasıyla Günaydın,  Sabah, Hürriyet, CNBC-E/NTV ve yine Hürriyet’te çalıştı.



Yedi yıldır Hürriyet’te Ankara Temsilci Yardımcılığı ve yazarlık görevini birlikte

yürütüyordu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin