FLAŞ! Grup toplantısında konuşmamıştı, eleştiri almıştı. Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Enes Kara açıklaması geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugünkü grup konuşmasında tıp öğrencisi Enes Kara'nın ölümüyle ilgili herhangi bir demeç vermemesi kafalarda soru işareti bırakmış ve CHP liderine yönelik eleştiriler gelmişti. Kılıçdaroğlu'ndan bununla ilgili açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! Grup toplantısında konuşmamıştı, eleştiri almıştı. Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Enes Kara açıklaması geldi

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi Enes Kara, Elazığ'da bir binanın 7.katından atlayarak yaşamına son verdi. Kara, olaydan önce çektiği videoda ise kaldığı yurtta baskılara maruz kaldığını ve psikolojik olarak yorulduğunu anlatmıştı.

Türkiye, bütün gün Enes Kara'yı konuşurken ve bir çok siyasi de bununla ilgili bir paylaşım yaparken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçadroğlu, bugünkü grup konuşmasında Enes Kara ile ilgili herhangi bir açıklama yapmamış, bu da eleştirilmişti.

İşte CHP lideri de bununla ilgili sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı ve neden gündeme getirmediğini açıkladı.

 

Zamanı gelince gereken yapılacaktır

Sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Gençlerimizle ilgili canımızı yakan olgular söz konusu olunca, paylaşacağımız içeriklerde hepimiz sorumlu davranmak zorundayız. Bana kızanları anlıyorum ama etik sebeplerden dolayı paylaşım yapmayacağım. Zamanı gelince gereken yapılacaktır. Tepkileri anlıyor ve saygı duyuyorum." dedi.

CHP lideri, "Bu tarz haberleri paylaşmakla ilgili bilimsel makaleler söz konusudur. Oluşan öfkeyi politik puana döndürme adına, bilimin uyarılarına kulak asmamayı doğru bulmuyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin