FLAŞ! Emre Belözoğlu'nun yeni adresi belli oldu. Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu oldu. Emre Belözoğlu kimdir?

Geçen günlerde Tolunay Kafkas ile yollarını ayıran MKE Ankaragücü yeni teknik direktörünü buldu.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! Emre Belözoğlu'nun yeni adresi belli oldu. Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu oldu. Emre Belözoğlu kimdir?

Tolunay Kafkas ile yollarını ayıran MKE Ankaragücü yeni teknik direktörünü buldu. Sarı lacivertli ekip Rams Başakşehir ile yollarını ayıran genç ve tecrübeli teknik adam Emre Belözoğlu ile anlaştı. Öncesinde Samet Aybaba ve Rıza Çalımbay ile görüşen yönetim iki teknik adam ile uzlaşamayınca tercihini Belözoğlun'dan yana kullandı. 

Trendyol Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu oldu.

EMRE BELÖZOĞLU KİMDİR?

Emre Belözoğlu, 7 Eylül 1980 yılında Fatma Belözoğlu ve Mehmet Belözoğlu'nun oğlu olarak İstanbul'da doğdu.

Mensucat Santral Orta Okulu'nda oynadığı yıllarda Zeytinburnuspor'da forma giyen Emre, lise öğrenimini ise Şehremini Lisesi'nde tamamladı.

Orta saha mevkisinde oynayan Türk futbolcu Emre Belözoğlu, 2004 yılında Brezilya'lı futbol efsanesi Pele'nin açıkladığı "Yaşayan en iyi 125 futbolcu" listesi FIFA 100'de yer aldı.

Emre Belözoğlu, futbola amatör bir kulüp olan Yenidoğan Güneşspor'da başladı ve 3 yıl boyunca altyapısında oynadı. Daha sonra 5 yıl boyunca Zeytinburnuspor altyapısında forma giyen Emre Belözoğlu, 12 Temmuz 1995'te Galatasaray'a transfer oldu ve 1 yıl altyapıda forma giydi. 

1997-98 sezonundan itibaren sezonda düzenli olarak forma giymeye başladı. İkinci sezonunda 23 lig maçında görev aldı ve bu maçlarda 2 gol attı. Galatasaray'da 4 Süper Lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu, 1 UEFA Kupası başarıları bulunmaktadır.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin