FLAŞ! Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: Hançer yorumu beyhude bir sızlanma

MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP'de gerçekleşen başkanlık yarışına dair konuştu. CHP kurultayı gündemimizde değil dese de yine de yorum yaptı. "Kemal Kılıçdaroğlu'nun hançer yorumu beyhude bir sızlanma" dedi. Bahçeli'nin hedefinde Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala da vardı.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: Hançer yorumu beyhude bir sızlanma

Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle.

Günübirlik siyaset yapmıyoruz. Güdümlü siyaseti tanımıyoruz. Her rüzgara yelken açmıyoruz. Her söylenene kulak kabartmıyoruz. Esaret ile özgürlük arasında mekik çekenlerin kime çektiği bellidir. Bizim de hangi muhteşem köke çektiğimiz bariz bir gerçektir. Gönül verdik ülkemize, gönül kazanmak gönüller almak istiyoruz. Bugün hepimizin öncelikli görevi dünyada yaşanan gelişmeleri kavramak ve iyi niyetli, adil ve sağduyulu teklifler getirmektir.
Tarihimizin kilitli sandıkları açıldıkça göz kamaştıran hazinelerin nasıl çıktığını, milli geleceğimize nasıl ışık sağladığını gören görüyor, bilen biliyor. MHP parlak geçmişi ile yeni yüzyıla hazırlanıyor.

Elbette bundan sonra da yerimizde durmayacağız, gevşemeye prim vermeyeceğiz. Vatanımızın her köşesinde vatandaşlarımızla kucaklaşmayı azimle sürdüreceğiz. Daha müreffeh bir Türkiye önceliğimizdir.

Siyaset soğuk tandırdan sıcak ekmek alma hesabı yapanların, yalanı kana kana içenlerin harcı olamaz. Kabuk bağlamış yaraları deşerek siyaset yapılamaz. Türk siyasetinin bir ahlak reformuna yeni bir kalkınma hamlesine ihtiyacı var. Buna da Milliyetçi Hareket Partisi muktedirdir.

Hiçbir engel yolumuzu kesemeyecektir. Hiçbir saldırı milletimize olan aşkımızı soğutamayacaktır. Tıkanmaları aşmak için yeni yollar açmak başlıca gayemizdir. Hiçbir zaman gölün kenarına kuyu kazmadık. İlkelerimizden ödün vermedik, irademizden şaşmadık. Birileri gibi ülkü ve ülke sevdamızı asla bahis konusu yapmadık. Asla alçalmadık, ufalanmadık. Biz milletimiz uğruna varlığımızı adadık. Ezbere bir hayatın izini takip etmedik. Fil dişi kulelerde milliyetçilik taslamadık.

Eline aldığı kadife kılıklı hançeri saplayacak bedenler arayanlar günü geldiğinde aynı nankörlüğün kurbanı olacaklarını asla unutmamalıdır.

KILIÇDAROĞLU'NUN KURULTAYI KAYBETMESİ

Genel başkanlığı kaybeden Kılıçdaroğlu'nun 'sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım' sözleri gecikmiş bir itiraf, beyhude bir sızlanmadır.

CHP Genel Başkan değişimizi bizim konumuz değildir. Üzüldüğümüz husus Atatürk'ün kurduğu partinin büyük kurultayında şehitlere rahmet dilemek yerine casuslara, işbirlikçilere, kiralık gazetecilere selam gönderilmesi. Selam Allah'ın selamıdır.
Çam dalında ağıl olur mu? Elbette olmaz. Biliniz ki bu tiplerden millete de hayır gelmez, gelemeyecektir.

CHP ve yönetimine diyorum ki; Selahattin Demirtaş teröristtir, bölücüdür. Osman Kavala Sorosçudur, casustur ve cezasını çekecektir.

İSRAİL'İN GAZZE'YE YÖNELİK SALDIRILARI

Bir halkın imhasına göz yumamayız. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın anlayışı bozuk bir anlayıştır. Küresel vicdan buzlu ve sislidir. İsrail'e nefret ve lanet yağmaktadır. Buna rağmen Gazze havadan ve karadan yine abluka altındadır. Hastaneler, çocuk parkları bombalanmaktadır.

Filistin'de soykırımın yapıldığı bu dönemde zalimlerin karşısında mazlumların yanında durmalıyız. Çocukların katline sessiz kalamayız. Bebeklerin yürek parçalayan haline sessiz kalamayız. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın anlayışı bozuk bir anlayış. O yılanın bize de dokunacağını görmek mecburiyetindeyiz.

İsrail ve Filistin arasında kalıcı barış için yarın bile geçtir. Daha fazla kan dökülmemelidir. İsrail terörüne karşı Türkiye'nin duruşu sağlamdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın Filistin diplomasisi herkes tarafından desteklenmelidir. 

Hakan Fidan'ın, Blinken'a simgesel mesajlarla birlikte İsrail zulmünü bir kez daha ifade etmesi bize göre son derece anlamlı ve önemlidir. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin