FLAŞ!.. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ittifak çağrısında bulunmuştu. İYİ Parti'den Erdoğan'a yanıt. Akşener: Siz de bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partilere ittifak çağrısı. Erdoğan, "İYİ Parti'ye kapımız açık" dedi. Akşener Erdoğan'ın ittifak çağrısına yanıt verdi. İttifak siyasetinin kutuplaşmayı derinleştirdiğini Akşener, Erdoğan'a "Gelin, siz de aynı bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin" çağrısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ!.. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ittifak çağrısında bulunmuştu. İYİ Parti'den Erdoğan'a yanıt. Akşener: Siz de bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Erdoğan da İYİ Parti'ye ittifak çağrısında bulundu. 

TBMM'de düzenlenen grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularının yanıtlayan  "Bir ittifak çağrınız oldu. İyi Parti’ye mi yönelikti?" sorusuna, "Kapımız herkese açık, İyi Parti'ye de aynı şekilde." yanıtını verdi.

Erdoğan'ın çağrısına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından yanıt verdi. 

İttifak siyasetinin derinleştirdiği kutuplaşmanın Türkiye'ye zarar verdiğini söyleyen Akşener 

"Gelin, siz de aynı bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin. Türk siyaseti normalleşsin, kazanan milletimiz olsun." yanıtını verdi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli de ağustos ayında  İYİ Parti'ye ittifak çağrısında bulunmuştu.

Bahçeli'nin "Yerel iktidarda komşu olalım" çağrısına İYİ Parti'den “Bildiğiniz gibi bir süredir partimizin seçim çalışmaları ve olası yol haritasının kamuoyunda geniş biçimde irdelendiği, farklı iddiaların da öne çıkarıldığı görülmektedir. Dün de bir TV programında Milliyetçi Hareket Partisi üzerinden benzer bir gelişme zuhur etmiş ve bugün gün içerisinde kimi yetkililerince kurumsal kimliğimizi hedef alan talihsiz açıklamalar ortaya konulmuştur.” yanıtı gelmişti. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin