FLAŞ! CHP- İYİ Parti ittifakı kuruluyor mu? Özgür Özel'den Meral Akşener açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri sonrası bozulan CHP- İYİ Parti ittifakı yeniden kurulacak mı? Dün CHP lideri ile İYİ Parti lideri Meral Akşener bir araya gelmişti. Bugün Özel'den bir açıklama daha geldi, "Pazartesi günü İYİ Parti’nin Genel İdare Kurulu’nun konuyu değerlendirmesini ve alacakları kararı bekliyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! CHP- İYİ Parti ittifakı kuruluyor mu? Özgür Özel'den Meral Akşener açıklaması

Dağılan ittifakın yeniden kurulması için CHP'den İYİ Parti'ye adımlar atılıyor. Ekrem İmamoğlu ile telefonda görüşen Akşener'i önce Mansur Yavaş ardından Özgür Özel ziyaret etti.

Özel'in ziyareti sonrası konuşan Akşener, "İttifakla ilgili konu GİK üyelerine sorulacak" dedi.

Bugün Özgür Özel'den konuyla ilgili bir açıklama geldi. “Sayın Akşener ile dünkü açıklamada ifade ettiğim gibi son derece sıcak, son derece yapıcı görüşme gerçekleştirdik. Pazartesi günü İYİ Parti’nin Genel İdare Kurulu’nun konuyu değerlendirmesini ve alacakları kararı bekliyoruz. Alacakları her iki karara da son derece saygılıyız. Ama ben sonucun olumlu yönde olmasını temenni ediyorum. İYİ Parti’nin kendi örgütünün değerlendirmesini benim yorumlamam siyasi nezakete sığmaz. Kendileri değerlendirecektir" dedi.

Öte yandan Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür bugün yazdığı yazısında aldığı kulis bilgisini yazmış ve İYİ Parti GİK üyelerinin seçime, "müstakil" girmekte kararlı olduklarını iddia etmişti.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin