FLAŞ! Cem Gariopoğlu'nun babasına Münevver Karabulut'un babasından jet yanıt

İstanbul'da 2009'da vahşice katledilen Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun gerçekten cezaevinde intihar edip etmediği yıllardır tartışılıyor. Katil Cem Garipoğlu'nun babası Nida Garipoğlu, oğlunun mezarının açılması talebinde bulunmuştu. Bu talebe Münevver'in babasından yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! Cem Gariopoğlu'nun babasına Münevver Karabulut'un babasından jet yanıt
Arşiv

2009 yılında lise öğrencisi Münevver Karabulut'u vahşi bir şekilde katlettikten sonra cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu'yla ilgili tartışmalar gündem olmaya devam ediyor.
Birçok insan Cem Garipoğlu'nun intiharına inanmıyor. Garipoğlu ailesi de zaman zaman yaptıkları tuhaf paylaşımlarla bu konuyu deşmeye devam ediyor.

Fakat bu olayla ilgili dün yeni bir gelişme yaşanmıştı.

Cem Garipoğlu'nun babası Nida Garipoğlu dün "Huzurumuz kalmadı, oğlumun mezarı açılsın" diyerek Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na DNA eşleştirmesi için oğlunun mezarının açılması talebiyle dilekçe vermişti.
Nida Garipoğlu'nun bu açıklamasının ardından Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir de mezarın açılmasının yerinde olacağını belirtmişti.

MÜNEVVER KARABULUT'UN BABASI: ÇOK ŞAŞKINIM

Bugün de Garipoğlu'nun dilekçesi üzerine Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut konuştu.

Sabah'a konuşan Süreyya Karabulut, "Çok şaşkınım. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Bir yılı aşkın bir zamandır mezarın açılması için mücadele veriyorum. O katilin öldüğü söylendiği günden beri derin şüphelerim devam ediyor. Ben de açılsın diyorum zaten başka bir şey söylemiyorum. Asıl huzuru kaçan biziz. O mezar açılsın huzur bulalım, rahat edelim" dedi.

NİDA GARİPOĞLU DA YARGILANMIŞTI

Vahşi cinayetin ardından 2012 yılında baba Nida Garipoğlu da yargılanmıştı.

Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nin, Münevver Karabulut'u öldürdüğü gerekçesiyle Cem Garipoğlu için 24 yıl hapis, Garipoğlu'nun amcası Hayyam Garipoğlu ile diğer sanıklar Ahmet Batur, Mehmet Karakayalı ve Habib Kurt hakkında ''suçluyu kayırmak'' suçundan, anne Tülay Makbule Garipoğlu'na da ''suç delillerini gizlemek ve yok etmek'' suçlarından verdiği 3'er yıl hapis cezaları, Yargıtay 1. Ceza Dairesi tarafından onanmıştı.

Yargıtay 1. Ceza Dairesi, Garipoğlu'nun babası Mehmet Nida Garipoğlu'nun ''nitelikli adam öldürmek suçuna iştirak etmek'' suçundan beraatine ilişkin kararı ise sanığın ''suçluyu kayırmak'' suçundan cezalandırılması gerektiği görüşüyle bozmuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin