FLAŞ! Arnavutköy'de plastik fabrikasında korkutan yangın

İstanbul'un Arnavutköy ilçesindeki bir plastik fabrikası alev alev yandı. Çok sayıda itfaiye ekibi saatler süren çalışma sonucunda yangını söndürdü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! Arnavutköy'de plastik fabrikasında korkutan yangın

Yangın, saat 20.00 sıralarında Arnavutköy Taşoluk Mahallesi'nde bulunan bir plastik fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı.

Bin metrekarelik alanın üstüne kurulu olan 800 metrekarelik fabrikada çıkan yangına çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine Arnavutköy başta olmak üzere çevre ilçelerden itfaiye ekipleri sevk edildi.

FLAŞ! Arnavutköy'de plastik fabrikasında korkutan yangın

Yan tarafında bulunan ahırdaki hayvanların yangın başlamasıyla birlikte bir vatandaş tarafından ahırdan çıkarıldığı öğrenildi. Yangın itfaiye ekibinin yaklaşık 3 saat süren çalışması sonrasında söndürüldü.

FLAŞ! Arnavutköy'de plastik fabrikasında korkutan yangın - Resim : 2

Ahırdaki hayvanları güvenli bir yere taşıyan Hamza Ceyhan, "Fabrika yanıyordu. Baktım kimse yoktu. Ben buranın çevresini bildiğim için arka tarafa baktım koyunlar vardı. Gidip koyunları çıkarıp güvenli bir yere taşıdım. Sonra yavru köpekler vardı onları da çıkardım. Polisler gelip bizi uzaklaştırdı. Elimden geldiğince koyunları taşıdım yardım ettim" dedi.

FLAŞ! Arnavutköy'de plastik fabrikasında korkutan yangın - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin