FLAŞ! Adnan Oktar ile ilgili bomba iddia. Emrullah Erdinç Medyatava TV'ye konuştu: 5 binden fazla şantaj kaseti var

Gazeteci Emrullah Erdinç, Medyatava TV'ye konuştu ve Dilan Polat-Engin Polat çifti soruşturmasıyla ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. "Büyük cezalar alabilirler" diyen Erdinç, "Polat ailesi için özgürlük çok zaman alacak gibi görünüyor" ifadelerini kullandı. Erdinç, Adnan Oktar suç örgütü ile ilgili çarpıcı ifadeler kullanan Erdinç, "Türkiye için çok tehlikeli bir isim" dedi ve bomba bir iddiada bulundu.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! Adnan Oktar ile ilgili bomba iddia. Emrullah Erdinç Medyatava TV'ye konuştu: 5 binden fazla şantaj kaseti var

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Banu Parlak’ın işyerinin kurşunlanması olayıyla ilgili ifade vermek için dün Küçükçekmece Adliyesi’ne getirilen Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat mahkeme tarafından bir tutuklanma kararıyla daha tekrar Silivri cezaevine götürüldü.

Adliyede yaşananlar ve ifadeleriyle ilgili süreci anlatmak için MedyaTava TV yayınına katılan yargı muhabiri ve gazeteci Emrullah Erdinç, İlke Özalp’in sorularını yanıtladı.

POLAT ÇİFTİ SERBEST BIRAKILACAK MI?

Emrullah Erdinç,  ‘Polat ailesi için özgürlük çok zaman alacak gibi görünüyor’ diyerek,  yurtdışında bulunan kırmızılı bültenle aranan, çıkar amaçlı suç örgütü lideri Barış Boyun isimli  kişinin adamlarından biriyle  Engin Polat’ın görüşmesinin polis dinlemeleri sonucu teknik takibe yakalandığını anlattı, bu teknik takip sonucunda ‘herhangi bir azmettirme söz konusu mudur ?’ diye, Küçükçekmece Başsavcılığı’nın Polat ailesini sorgulama kararı verdiğini söyledi.

BÜYÜK CEZALAR ALABİLİRLER

İfadesinde, Barış Boyun’la husumeti olduğunu söyleyen Engin Polat’ın savcıyı ikna edemediğini ve savcının tekrar tutuklama kararı çıkardığını bildiren Erdinç, tutuklamalara sanık avukatlarından itirazın geldiğini ve  bir iki gün içerisinde tutuklamaların karara bağlanacağını açıkladı.

Emrullah Erdinç;  Polat ailesinin bir daha dışarı çıkamayacağını söyledi ve ‘Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Ahmet gün ve Sıla Doğu örgüt kurmak ve yöneticisi olmakla suçlanıyor bu nedenle bu beş isim büyük cezalar alacaktır.’ dedi.  

ADNAN OKTAR İLE İLGİLİ BOMBA İDDİA

MedyaTava TV’den İlke Özalp’in "Adnan Oktar’ın itiraflarını içeren belgeseli neden yaptınız, tekrar Adnan Oktar’ın dava dosyası  gündeme mi gelecek?" sorusuna; Adnan Oktar çok tehlikeli bir zeka ve Türkiye için çok tehlikeli bir isim diyerek sözlerine başlayan Erdinç, ‘Ankara’daki’ isimleri içeren 5000 den fazla şantaj kasetinin halen birilerinin elinde olduğunu ve bu nedenle Adnan Oktar örgütünün takibinin Dilan Polat davasından çok daha önemli bir konumda olduğunu söyledi. Bu kasetlerle kendisini dışarı çıkarmaya çalışıyor" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin