Fjord İstanbul'a yeni direktör

Şirketin İş Geliştirme Direktörlüğü'ne Canay Atalay Türe getirildi.

Google Haberlere Abone ol
Fjord İstanbul'a yeni direktör

Servis tasarım danışmanlığı alanında Fjord’un Türkiye’deki büyüme trendine katkıda bulunacak olan Canay Atalay Türe sayesinde Fjord, gelişmekte olan Türkiye piyasasında daha sağlam bir pozisyon elde etmeyi amaçlıyor.



Fjord Yönetim Müdürü Iñaki Amate’nin konuyla ilgili görüşleri şöyle: “Türkiye Avrupa’nın en hızlı büyüyen ekonomilerinden birisi haline geldi; iletişim ve tüketici elektroniği sektörleri hızla gelişiyor. Canay’ın göreve getirilmesi bizlere hem bu gelişimden faydalanma isteği hem de tasarımın gücünü arkasına alan mükemmel hizmetler sunacağımız daha fazla şirketle çalışma fırsatı veriyor.”



Canay Atalay Türe, yeni müşterilerle yaratılacak ticari fırsatların belirlenmesi ve seçilmesi süreçlerinde Fjord bünyesinde kilit bir rol üstlenecek. Kendisi müşterilerle yakın işbirliği içinde olarak Türkiye’deki dijital gelişimin geleceğini şekillendirecek ve bu teknolojileri kullanan kişileri daha donanımlı kılacak yenilikçi dijital hizmetler yaratacak.  



Canay Atalay Türe'nin konuyla ilgili görüşleri ise “Dijital tasarım ve mobil yakınlaşma konularında Fjord’un limitleri zorlayan bir geçmişi var ve bu ekibe katıldığım için çok heyecanlıyım.  Dijital gelecek alanında öncü olmak isteyen markalara en iyi servis tasarımlarını sunmak için sabırsızlanıyorum.” şeklinde oldu.



Canay Pazarlama Başkanı olarak görev yaptığı Mobilera Holding’de 2004 yılından bu yana Admob, Sony Ericsson, Nokia, Unilever, PayPal, Turkcell, Istanbul Shopping Fest ve daha pek çok uluslararası kurum ve partnerle başarılı ilişkileri geliştirdi.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin