Fiyatı dudak uçuklattı! Bülent Ersoy yeni malikanesine ne kadar ödedi?

Yaptığı açıklamalarla sık sık magazin dünyasında olay olan Türk müziğinin divası Bülent Ersoy'un yeni malikanesi için harcadığı parayı duyanlar şaşkına döndü.

Google Haberlere Abone ol
Fiyatı dudak uçuklattı! Bülent Ersoy yeni malikanesine ne kadar ödedi?

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, geçtiğimiz sene babasının mezarı başında "Çok dar değil mi? Sığmam ki, e ben ne olacağım?" sözleriyle viral olmuştu.

Mezarlık sözleriyle günlerce konuşulan Bülent Ersoy, imajını değiştirmişti. Siyah saçlarını turuncuya rengine boyatan 'Diva', son halini Instagram hesabından paylaşmıştı. Ersoy'un yeni imajı ise sosyal medyayı sallamıştı.

Önceki gece Çeşme'de sahne alan Bülent Ersoy, yine sahnede fırtına estirdi. Müziğin divası yaklaşık 3 saat boyunca sahnede aralıksız konser verdi. Sahne şovuna danslarıyla renk katan Bülent Ersoy, “Ne oldu acaba bana bu gece ayol? Kudurdum galiba ben!” diyerek güldürdü.

Sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Ersoy herkesi hayrete düşüren bir açıklama yaptı. Ersoy sahnede "Çeşme'de evlendim" deyince herkes şaştı kaldı. Seyirci büyük bir şaşkınlık yaşarken işin aslı daha sonra ortaya çıktı.

Ersoy sayısını kendisinin bile bilmediği gayrimenkul yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Bülent Ersoy, Çeşme'de denize sıfır taş bir malikane satın aldı.

5 oda ve 2 salondan oluşan 570 metrekare büyüklüğündeki yeni sarayı için Ersoy harekete geçti. Diva, yeni evine Kleopatra havuzu ve asönsör yaptırma kararı aldı. Ersoy'un yeni evine yaptıracaklarının çizimini kendisinin yaptığı ortaya çıktı.

Yeni evinin divaya maliyeti ise dudak uçuklattı. 5 odalı ve 2 salonlu malikanenin Ersoy'a maliyeti 50 milyon TL olduğu öne sürüldü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin