FİYAT İNDİRİMİ DERGİ SEKTÖRÜNDE SIÇRAMA YARATTI

MT: Tempo'nun fiyatını 1 YTL'ye düşürmesi tirajı ne kadar etkiledi? Kar ve zarar olarak hanenize ne kadar yazıldı? Derginin bu kadar düşük bir fiyattan satılması zarara neden oluyor mu? Ne kadar süre bu fiyatla devam etmeyi düşünüyorsunuz? Kerem Çalışkan (Tempo Dergisi Yayın Direktörü): Haftalık dergilerin fiyatlarını 1 YTL'ye indirerek başlattığı yarışta Tempo birinciliğini korudu ve pekiştirdi. Üçüncü haftaya girilirken bu birincilik daha da netleşiyor...

Google Haberlere Abone ol
FİYAT İNDİRİMİ DERGİ SEKTÖRÜNDE SIÇRAMA YARATTI

Fiyat indirimi tiraj sıkıntısı çeken haftalık dergi sektöründe ciddi bir sıçrama yarattı. Tempo 2005'te ortalama 11 binlik satışınıbu atakla yaklaşık 7'ye katladı. Hem okurlar memnun, hem bayiler memnun hem de biz memnunuz. Ayrıca bu atakla birlikte Tempo daha geniş bir okur kitlesine ulaştı. Onlardan da içerik olarak çok olumlu tepkiler alıyoruz . 18 yıllık bir marka olan Tempo böylece "Haber dergisi" deyince  akla gelen ilk isim olduğunu kanıtladı.


Ekonomik olarak bu kampanyadan uzun vadeli sonuçlar bekleniyor. Satışlarda belli bir istikrar yakalandıktan sonra reklamlar da ciddi bir artış yakalanacağı inancındayız.


Akıllı rekabet en güzelidir. Hem pastayı büyütür, hem de okura en iyisini seçme imkanı tanır. Fiyattaki indirim okura tüm dergileri alıp karşılaştırma imkanı veriyor. Tempo'nun bu karşılaştırmadan istikrarlı kalitesiyle birinciliğini koruyarak çıkacağına inanıyoruz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin