Fırat Tanış tepki göstermişti... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sanatçılardan özür diledi

Sanatçı Fırat Tanış, Ekrem İmamoğlu’nun ‘tiyatro yapıyorlar’ açıklamasına tepki göstermişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan yanıt geldi. İmamoğlu, “İstanbul’daki hizmetleri engellemeye çalışanların yanlışlarını vurgularken ‘tiyatro yapıyorlar’ dememem gerekirdi. Kırdığım tüm sanatçı dostlarımdan özür dilerim.” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Fırat Tanış tepki göstermişti... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sanatçılardan özür diledi

Oyuncu Fırat Tanış, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Tiyatro oynamaya kalkmasınlar' ifadelerine sosyal medyadan tepki gösterdi. Tanış "Ahlaksızlığı tiyatro sanatıyla tarif eden siyasi iradeden kültür sanat politikası üretmesini bekliyoruz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "İstanbul'a ihanet eden yöneticileri tek tek deşifre ederi. Kim olursa, en tepesinden en altına kadar. Tiyatro oynamaya kalkmasınlar" sözlerine tepki gösteren Oyuncu Fırat Tanış Twitter'dan bir paylaşım yaptı.

Tanış, paylaşımında İmamoğlu'nun sözlerini alıntılayarak "Ahlaksızlığı tiyatro sanatıyla tarif eden bir yerel yöneticinin bağlı olduğu siyasi iradeden, kültür sanat politikası üretmesini bekliyoruz. daha çok bekleriz. Muhalefeti böyle, iktidarını siz düşünün" dedi.

Fırat Tanış tepki göstermişti... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sanatçılardan özür diledi

EKREM İMAMOĞLU'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

İmamoğlu Twitter'dan yaptığı açıklamada Tanış'a hak verdi ve tüm sanatçılardan özür diledi. İmamoğlu, "Tiyatro sanatçısı @firattanis eleştirisinde haklı. Bugünkü açıklamamda İstanbul’daki hizmetleri engellemeye çalışanların yanlışlarını vurgularken “tiyatro yapıyorlar” dememem gerekirdi. Bu ifadem nedeniyle kırdığım tüm sanatçı dostlarımdan özür dilerim." dedi.

Fırat Tanış tepki göstermişti... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sanatçılardan özür diledi - Resim : 2

TANIŞ'TAN YENİ AÇIKLAMA

Tanış, “Sayın Ekrem İmamoğlu, gün içinde bir düzenbazlığı anlatırken ‘tiyatro’ sözcüğünü kullanmıştı. Eleştirmiştim. Haklı bulduğunu, özür dilediğini yazmış. Zarafeti için kendisine teşekkür ederim.” açıklamasını yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin