Fırat Aydınus, ''net bir kırmızı kart'' dedi. Adana Demirspor Fenerbahçe maçına damga vuran pozisyon

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Adana Demirspor-Fenerbahçe maçına Kevin Rodrigues ve Jayden Oosterwolde'nin yaşadığı gerilim damga vurdu. Eski hakem Fırat Aydınus, Rodrigues'in Oosterwolde'ye yaptığı müdahalenin net bir kırmızı kart olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Fırat Aydınus, ''net bir kırmızı kart'' dedi. Adana Demirspor Fenerbahçe maçına damga vuran pozisyon
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor ile Fenerbahçe zorlu mücadelede golsüz berabere kaldı.

Maça damga vuran an ise Rodrigues ve Oosterwolde'nin yaşadığı gerilim oldu. 72. dakikada Belhanda ve Oosterwolde'nin yaşadığı ikili mücadele sonrası tansiyon bir anda yükseldi.

Adana Demirspor forması giyen Kevin Rodrigues, Belhanda ve Oosterwolde'yi ayırmak için araya girdi ve Oosterwolde'yi yere düşürdü.

Maçın ardından eski hakem Fırat Aydınus, Kevin Rodrigues'in yaptığı hareketin net bir kırmızı kart olduğunu söyledi. Aydınus, ''Hiçbir futbolcu ayırma amacıyla gelip de rakibini veya takım arkadaşını böyle ayırmaz. Böyle bir ayırma şekli yok. Dışarıda bile araya girmek istesen, eliyle göğsünden itersin. Kavga ayırırken boynunun tutulduğuna şahit oldunuz mu? Rodrigues'in 'ayırma şekli' niyeti itibarıyla asla ayırmak için değil. Rodrigues, Oosterwolde'nin boğazını sıkarak alaşağı ediyor. Bu net bir kırmızı kart!" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin