Firari FETÖ'cü, Sevda Noyan ve eşini ifşa etti

Firari FETÖ’cü Tuncay Opçin, Katıldığı Ülke TV programında bir darbe girişimi olması durumunda ailecek 50 kişiyi öldürebileceklerini söyleyen ve "liste yaptığını" anlatan yazar Sevda Noyan’ın eşi Engin Noyan'ı nasıl işe aldıklarını anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Firari FETÖ'cü, Sevda Noyan ve eşini ifşa etti

Ülke TV'de katıldığı programda 50 kişiyi öldürebileceklerini söyleyen ve "liste yaptığını" anlatan yazar Sevda Noyan’ın eşi Engin Noyan'ın Samanyolu TV'de nasıl işe alındığını firari FETÖ'cü Tuncay Opçin yazdı.

Tuncay Opçin konuyla ilgili olarak “STV, Engin Noyan'ı ekrana müzik programı yapsın, diye almıştı. Noyan, bir müddet bu minvalde programlar yaptık. Ancak daha sonra format değiştirerek, dini konulara girmeye başladı.

Sevda Noyan'la Engin Noyan'ın tanışıklığı da bu döneme rastlar. Eser Noyan, yaşananları bütün teferruatıyla biliyor. Engin Noyan'ın STV'de programa başladığı dönem, Cemaat'in harekete dönüşmeye başladığı zamanlardı. Kapılarını her görüş ve düşünceye açtığı günlerdi.

Aynı dönemde Hilmi Yavuz, Sezer Tansuğ gibi isimleri Zaman transfer etmiş, kültür-sanat sayfalarını açmıştı. Cemaat'in ve yayınların yapmaya çalıştığı açılımın, haklı-haksız sebeplerle maalesef kıymeti bilinmedi. Uzatılan el çoğu zaman havada kaldı.

Hizmet'in Türkiye'de yaşadıkları diğer İslami ve Sol gruplar tarafından büyük bir keyifle izleniyor. Hizmet'in olmayışı onlara saha açmış oluyor. Bunu da Noyan Olayı'nda olduğu gibi her fırsatta dışavuruyorlar." yazdı.

Firari FETÖ'cü, Sevda Noyan ve eşini ifşa etti

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin