Fi'nin yönetmeni hangi filmi çekecek?

puhuTV'nin başarılı yapımı Fi'nin yönetmeni Mert Baykal, bu yaz ses getirecek başka bir filme de imza atacak.

Google Haberlere Abone ol
Fi'nin yönetmeni hangi filmi çekecek?



Burak Özçivit, yönetmeninden vazgeçmedi. Mert Baykal, Fi'yi bitirdi, 'Kardeşim Benim 2'ye hazırlanıyor

Oyunculuktaki başarısını sinemaya taşıyan Burak Özçivit, yarın akşam 2 sezon süren "Kara Sevda" dizisinde son kez seyirci karşısına çıkacak. 9 gün sonra Fahriye Evcen'le hayatının en anlamlı imzasını atacak olan yakışıklı yıldız, kısa bir balayı sonrası "Kardeşim Benim 2" filmine başlayacak. Murat Boz'la başrolü paylaşacak olan oyuncu, aynı zamanda yapım ortağı olduğu filmde yine yönetmen olarak Mert Baykal'la çalışacak.



Son olarak Türkiye'nin en popüler internet dizisi "Fi"yi yöneten Mert Baykal, 12. bölümde yapılan sezon finalinin hemen ardından "Kardeşim Benim 2" filmi için hazırlıklara başladı. Şu günlerde mekan bakan Baykal, temmuz ayının 2. haftası başlayacağı filmi, 5 hafta içinde çekecek ve ağustos sonunda da "Fi" dizisinin devamına başlayacak.



Bir yol hikayesini anlatan "Kardeşim Benim 2"de iki kardeşin yolu bu kez Karadeniz'e düşecek. İlk film, 27 hafta gösterimde kalmış ve 2 milyon 70 bin seyirci, 23 milyon TL de hasılat yapmıştı. "Kardeşim Benim 2", 24 Kasım'da gösterime girecek. Burak Özçivit, ortağı olduğu Taff Pictures'la bu yıl içinde bir sinema filmi daha çekecek.  



BİRSEN ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin