Fi'nin yeni fragmanı yayınlandı!

puhutv’nin ilk orjinal dizisi 'Fi' ilk üç bölümüyle 31 Mart’ta izleyicileriyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Fi'nin yeni fragmanı yayınlandı!

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yeni nesil online televizyon puhutv’nin ilk orjinal dizisi “Fi” göz alıcı kadrosu ve izleyicisine kendi hayat hikayelerini ve seçimlerini sorgulatacak hikayesiyle ezberleri bozacak.



Azra Sarızeybek Kohen’in uzun süre bestseller listesinden inmeyen Fİ Çİ Pİ üçlemesinden yola çıkarak Nükhet Bıçakçı’nın senaryosunu yazdığı Fİ; ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olan ünlü psikiyatrist Can Manay’ın, Duru ile karşılaştıktan sonra değişen ve değiştirdiği hayatların tutku, gizem ve arayış dolu hikayesini anlatıyor.



puhutv’de “31 Mart”ta ilk 3 bölümü yayınlanacak olan dizi; her şeyini aşka adayacak ve yine her şeyini aşk yüzünden kaybedecek bir adamın travmalarla dolu bir hayatın çekmecelerinde geziyor. Mükemmelliğin, güzelliğin, tutkunun, dengenin ve aşkın anlatıldığı dizi 4K çekim kalitesiyle Türkiye’de bir ilk olarak seyircisine görsel bir şölen sunmaya hazırlanıyor.



Altın Oran’ın sırrı ne?



Dizinin adının da kaynağı olan Fİ; Mısır Piramitlerinden Mona Lisa’nın yüzüne, Mimar Sinan’ın eserlerinden modern web-sitelerinin tasarımlarına kadar pek çok yerde izi görülebilen, insanlığın Antik Yunan’dan bu yana keşfettiği bir geometrik oran. Göze neyin güzel geldiğine dair bu keşif kimi zaman bilerek, kimi zaman farkında olmadan çağlar boyu büyük mimari yapılardan resime pek çok alanda bir ustalık sırrı olarak kullanılmış; evrenin varoluşu ve düzeninde de bulunduğu iddia edilmiştir. Altın Oran; Fİ dizisinin de hikayesinin tam ortasındadır.



Fi'nin yeni fragmanı yayınlandı!



Altın Oran için Altın Kadro



Başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Tülay Günal, Osman Sonant gibi başarılı oyuncuların paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda ise; Mert Baykal oturuyor.



İşte, Fi'nin yeni fragmanı!




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin