Finans dünyasının en önemli medya patronu İstanbul'da!

Eski New York Belediye Başkanı, ekonomi ve finans dünyasının en önemli medya patronlarından Michael Bloomberg, İstanbul'da Kadir Topbaş ile görüştü.

Google Haberlere Abone ol
Finans dünyasının en önemli medya patronu İstanbul'da!

EMBORQ Türkiye’nin tarihi yarımada yayalaştırma projesi raporu kapsamında 108. Dönem New York Belediye Başkanı Mıcheal Bloomberg, İBB Başkanı Kadir Topbaş bir araya geldi.



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 108. Dönem New York Belediye Başkanı Mıcheal Bloomberg ile tarihi yarımadayı gezdi. Tarihi yarımada da sürdürülebilir ulaşımı mümkün kılmak, yaşam kalitesini yükseltmek ve tarihi ve yarımadayı herkes için kolayca erişebilir hale getirmek için 2010 yılında 22 sokakla başlayan yayalaştırma projesi, 295 sokağa yayılarak bölgenin çevresini değiştirdi. Projenin yol güvenliği denetimlerini yapan EMBARQ Türkiye, tarihi yarımadanın bugünkü durumunu inceleyen tarihi yayalaştırma projesi mevcut durum değerlendirmesi 2014 raporunu yayınladı.



EMBARQ Türkiye’nin raporu kapsamında 108. Dönem New York Belediye Başkanı Mıcheal Bloomberg, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, EMBARQ Türkiye Direktörü Arzu Tekir ve EMBARQ Ağı Holger Dalkmann, tarihi yarımadaya bir ziyaret gerçekleştirdi.



Ziyaret sırasında Micheal Bloomberg, İBB Başkanı Kadir Topbaş ve EMBARQ Türkiye Direktörü Arzu Tekir’den yayalaştırma projesi hakkında bilgi aldı.



Başkan Topbaş ile Mıcheal Bloomberg, tarihi yarımada gezisinin ardından Sultanahmet Yeşil Ev Otel’de basına kapalı gerçekleştirilen ‘Yol Güvenliği Proje Ortakları Yuvarlak Masa Toplantısı’na katıldı. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin