Financial Times'tan Türkiye'yle ilgili dikkat çeken iddia!

Financial Times gazetesinfde yer alan bir köşe yazısında Türkiye'ye yönelik 'kötüleme kampanyası' yapıldığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Financial Times'tan Türkiye'yle ilgili dikkat çeken iddia!

Financial Times gazetesinde yer alan bir köşe yazısında ise İngiltere'de seçmenin Avrupa Birliği'ne üyelikten ayrılıp ayrılmayacağına karar vereceği referandumla bağlantılı tartışmalarda Türklere karşı çirkin bir kötüleme kampanyası yürütüldüğüne dikkat çekiliyor.



Philip Stephens imzalı yazıda, "İngiltere'nin AB'den ayrılması önünde kampanya yapanların broşürlerine şöyle bir göz gezdirin. Ankara'daki parlamentodaki bir kavgayı göreceksiniz. İngiltere pasaportu resimli diğer bir posterde ise "Türkiye (76 milyon nüfuslu) AB'ye üye oluyor". diyor. Ardından Türkiye'deki doğum oranlarıyla ilgili istatistikler yer alıyor." deniyor.



"Bunların dışında, kaynak gösterilmeden Türkiye'de suç oranlarının daha yüksek olduğu ve mafyaların bulunduğu ifade ediliyor ve Türkiye'nin sanki hemen gerçekleşecekmiş gibi gösterilen üyeliğiyle birlikte Avrupa Birliği'nin sınırlarının savaşın yaşandığı Suriye'nin sınırlarına dayanacağı iddia ediliyor."



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin