Financial Times Hollande'ı 'eğik kravatıyla' birinci seçti!

Gazete, Hollande’ı 2015 yılının en iyi giyinen 40 kişisi arasında seçti

Google Haberlere Abone ol
Financial Times Hollande'ı 'eğik kravatıyla' birinci seçti!

Financial Times gazetesi, Fransızların "Kravatını bir türlü düzgün bağlayamayan cumhurbaşkanı" olarak adlandırdıkları François Hollande’ı 2015 yılının en iyi giyinen 40 kişisi arasında seçti. Hollande’a Hillary Clinton’dan Justin Biber ve Justin Trudeau’ya kadar pek çok ünlü arasında yer veren İngiliz gazetesinin seçimi Fransız medyasında ve sosyal medyada alay konusu oldu.



"Eğri bağlanan bir kravat herşeyi değiştirebilir" diyerek Hollande’ı 2015’in en iyi giyinen kişileri arasında sayan Financial Times, "Fransa cumhurbaşkanı Fransa’yı ve dünyayı sarsan Grexit ya da Paris saldırıları gibi olaylar karşısında her zaman sakin ve soğukkanlı kalmayı başardı.Bütün koşullarda ısmarlama takım elbisesi ve tertemiz bir giyimle insanların karşısına kusursuz çıkmayı başardı" ifadesini kullandı.



Financial Times Hollande'ı 'eğik kravatıyla' birinci seçti!Ekonomi gazetesinin 1775 Hollande imajını tarayarak yaptığı sıralamada Fransız Cumhurbaşkanı, Prens Harry’nin hemen ardından 13. sırada yer aldı. New York’lu oyuncu Sienna Miller ise, yılın en iyi giyinen kişisi seçildi.



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin