Finale yaklaşan Karadayı'da heyecan artıyor!

Finale az bir zaman kalan fenomen dizide neler olacak?

Google Haberlere Abone ol
Finale yaklaşan Karadayı'da heyecan artıyor!

atv'nin finale yaklaşan dizisi Karadayı'da kötüler cephesinde çözülmeler devam ediyor.



Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çtin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölümünde; ülkeden kaçmaya çalışırken yakalanan Belgin, Mehmet Saim'in bir numaralı adamı olan İstanbul Emniyet Müdürü Selim'i öldürecek. Necdet girdiği cezaevinde yargılanmayı beklerken Savcı Turgut cephesinde flaş gelişmeler yaşanacak.



Korkut Ölmez kimliğiyle geri dönen Turgut'un asıl kimliğini ortaya çıkaracak parmak izlerinin bulunduğu dosyayı Mahir ele geçirecek.



Mahir'den dosyayı almak için Feride'yi kaçıran Turgut iyice köşeye sıkışacak. Dosyayı emniyete teslim eden Mahir, Feride'yi kurtarmak için zor bir karar almak zorunda kalacak. Diğer yandan Kara ailesinin yaşadığı tüm acılara sebep olanın Turgut olduğunu öğrenen Orhan intikamını almak isteyecek. Turgut'u öldürmek isteyen Orhan, onu her şeyin başladığı yere; Adliye'deki Başsavcı'nın odasında vurmak öldürmek isteyecek.



Mahir, Orhan ve Turgut'un adeta ölüm kalım savaşı vereceği Karadayı'nın yeni bölümü bu akşam saat 20.00'da ATV'de ekrana gelecek.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin