Finale yaklaşan 'Kara Para Aşk'ta neler olacak?

atv'de yayınlanan dizide final yaklaştı

Google Haberlere Abone ol
Finale yaklaşan 'Kara Para Aşk'ta neler olacak?

Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in rol aldığı 'Kara Para Aşk' dizisinde final yaklaştıkça heyecan da artıyor.



Dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde; Ömer, suç imparatoru Tayyar Dündar'ı tutuklayacak. İzleyenlerin merakla beklediği tutuklanma kararının çıkacağı bölümde; Ömer, Tayyar'ın işlediği suçları ispat etmek için delile ihtiyaç duyacak.



ÖMER KÖŞEYE SIKIŞIYOR!



Ömer; Tayyar'ın acımasızca işlediği tüm suçlarının cezasını çekmesi için mahkeme gününe kadar tanık bulmak zorunda kalacak. 



Parmaklıklar arasında dava gününü bekleyen Tayyar'ın tutuklanınca  gözü iyice kararacak. Nefes kesen bir bölümle ekrana gelecek dizide; Tayyar, Ömer'e inanılmaz bir anlaşma teklif edecek.Tayyar, Ömer'den elinde tuttuğu Nilüfer'in hayatına karşılık kaçmasına izin vermesini isteyecek. Nilüfer'in kaçırılmasıyla adeta deliye dönen Elif, Ömer'in vereceği kararı bekleyecek.

Köşeye sıkışan Ömer hem tanık bulmak  hem de Tayyar'ın anlaşma teklifi için alacağı karar izleyenlere unutulmaz bir bölüm seyri yaşatacak.



Senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın yönetmenliğini ise Ahmet Katıksız'ın üstlendiği Ay Yapım imzalı 'Kara Para Aşk' yeni bölümüyle bu akşam saat 21:15'de atv ekranlarında.



Bu akşam 52. bölümüyle ekrana gelecek olan dizi 54. bölümde final yaparak ekranlara veda edecek.



 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin