Final yapacağı duyurulan dizi devam kararı aldı

Show TV'de yayınlanan dizi sezon sonuna kadar devam edecek.

Google Haberlere Abone ol
Final yapacağı duyurulan dizi devam kararı aldı

Erkan Petekkaya ve Hatice Şendil'in başrollerini paylaştığı Cuma günleri Show TV ekranlarında yayınlanan 'Dila Hanım' dizisinin biteceğinin açıklanmasının ardından dizinin izleyici kitlesi Twitter'da #dilahanımbitmesin etiketiyle bir kampanya başlatmıştı.



Gerek dizinin yayıncısı Show TV'ye gerekse dizinin oyuncularına seslerine duyurmaya çalışan izleyicilerin bu tepkisi yanıt buldu. Gelen tepkilerin ardından, Karagül, Med Cezir, Yalan Dünya gibi güçlü rakiplerle yarışan, son üç haftada reytingini artıran Dila Hanım'ın yapımcısı Faruk Turgut ve Show TV yönetimi diziyi devam ettirme kararı aldı. Dila Hanım sezon sonuna kadar devam edecek. 



Dizinin devam kararı almasının ardından Gold Film'in sahibi Faruk Turgut bu haberi twitter sayfasından 'Dila Hanım sezon sonuna kadar devam edecektir' notuyla takipçilerine de duyurdu.



Erkan Petekkaya ise instagram sayfasına 'Dila Hanım devam ediyor bizden desteğini esirgemeyen izleyicimize, bize güvenen Show TV ekibine ve özellikle Kenan Tekdağ’a teşekkürlerimizi sunuyoruz' notunu düştü.






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin