Film Festivali'nin kapanış partisine hangi ünlüler katıldı?

Sinema ve sanat dünyasının ünlü simaları, İstanbul Film Festivali’ne 26 yıldır destek veren Efes’in düzenlediği kapanış partisinde biraraya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Film Festivali'nin kapanış partisine hangi ünlüler katıldı?

Efes tarafından, 32.İstanbul Film Festivali Kapanış ve Ödül Töreni’nin ardından 14 Nisan Pazar akşamı Sofa Otel All Arts’da kapanış partisi gerçekleştirildi. Efes’in  kapanış partisinde bu yıl da büyük bir zenginlik ve çeşitlilikle geçen festivalin, kapanış partisinin hemen öncesinde verilen ödüllerin değerlendirmesi ve tabii ki yoğun ama güzel festival döneminin ardından keyiflibir eğlence vardı.



İstanbul Film Festivali kapanış partisine katılanlar arasında Mert Fırat, Belçim Bilgin, Ceyda Düvenci, Nejat İşler, Meltem Cumbul, Onat Kutlar anısına verilen Jüri Özel Ödülü’nün sahibi Derviş Zaim, En İyi Film Ödülü’ne layık görülen Sen Aydınlatırsın Geceyi filmi yönetmeni Onur Ünlü ve oyuncuları Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt ve Serkan Keskin, Redd grubu solisti Doğan Duru, ünlü rock sanatçısı Aylin Aslım, Ölü Ozanlar Derneği ve Truman Show gibi filmlerin yönetmeni ve Sinema Onur Ödülü’nü kazanan Peter Weir ve Atilla Dorsay da vardı. Sinema ve sanat dünyasından ünlü simalar konuklarla gece boyunca İstanbul sahnelerinin son dönemlerdeki en aktif isimlerden biri olan, disco ve house dalındaki müzikleriyle kendini gösteren DJ Gazali eşliğinde eğlendi.



Efes, 32. İstanbul Film Festivali Altın Lale “Ulusal Yarışma” kategorisinde Onat Kutlar anısına Efes Özel Ödülü verdi. 30 bin ABD doları değerindeki ödülün sahibi Derviş Zaim’in yönettiği Devir filmi Mayıs ayında vizyona girecek.



Efes ayrıca, bu yıl itibarı ile festivalkapsamında 8.kez gerçekleştirilen Köprüde Buluşmalar’a da destek verdi. Henüz yapım ve geliştirme aşamasındaki projelerin tamamlanmasına ve tanıtılmasına olanak sağlamak amacıyla hayata geçirilen projenin Yapım Aşaması Atölyesi’nde, jüri tarafından seçilen, Ramin Matin’in yönetmenliğini yaptığı Kusursuzlar / The Impeccables filmi, eserin tanıtımında kullanılmak üzere verilen 10 bin Dolar tutarında Efes Ödülü’ne layık görüldü.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin