Film devam edecek mi? Fida Film'den 'iflas' haberlerine açıklama!

Yapım şirketi, 'iflas erteleme istediği' yönündeki haberlere cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Film devam edecek mi? Fida Film'den 'iflas' haberlerine açıklama!

Yapımcılık sektöründe faaliyet gösteren Fida Film'in ve bünyesindeki Tiglon Film'in maddi darboğaz nedeniyle mahkemeden iflas erteleme istediği iddia edildi.



'Nefes', 'Kabadayı'  'Maskeli Beşler', 'Anadolu Kartalları, 'Arog' , 'Avanak Kuzenler', 'Av Mevsimi', 'Yahşi Batı' gibi birçok filmin yapımını üstlenen Fida Film, iddiaları yaptığı basın açıklamasıyla yalanladı.



Fida Film'den yapılan açıklamada, 49 yıldır faaliyet gösteren şirketin sinema ve film sektörüne ara vermeden devam edeceği bildirildi.



İşte, Fida Film'in açıklaması:



Fida Film A.Ş. ve İştirakleri, Türkiye sinema ve film sektöründe 49 yıldır faaliyet göstermektedir. İştigal konularında sektörde lider konumunda olan şirketlerimiz ile ilgili son zamanlarda bir kısım gerçek dışı ve maksatlı haber yapılmakta olduğunu üzülerek görmekteyiz.



Fida Film ve İştirakleri, iştigal alanlarında her zamanki konumuyla ve kararlılığıyla faaliyetlerine devam etmektedir. Bu doğrultuda şirketimiz tarafından talep edilen tedbir ve koruma önlemleri mahkemece uygun görülmüş ve şirketimizin ticari faaliyetlerine devam etmesi için gerekli tedbirlere hükmedilmiştir.

 

Şirketlerimiz bu kararla 49 yıldır faaliyet gösterdiği sinema ve film sektörüne ara vermeden devam edecektir.



 


Etiketler film fida film iflas
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin