Film değil gerçek: Düğünde gelin erkek çıkmıştı. Karakolda erkek olduğunu öğrendikleri gelin sırra kadem bastı

Aydın'da uzun yıllar konuşulacak bir olay yaşandı. Eski eşiyle ayrı yaşayan C.B. isimli vatandaş salon tuttu, yeni gelin adayı ile düğün yaptı. Düğünde yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle iki aile birbirinden şikayetçi olup soluğu karakolda aldı. Ancak aile karakolda şoke oldu. M.K. ismiyle tanıdıkları gelinin erkek olduğu ortaya çıktı. Yaşanan şok sonrası damat C.B. ile gelinlik giyen M.K. takma isimli İ. kayıplara karıştı.

Google Haberlere Abone ol
Film değil gerçek: Düğünde gelin erkek çıkmıştı. Karakolda erkek olduğunu öğrendikleri gelin sırra kadem bastı

Aydın'da uzun yıllar konuşulacak bir olay yaşandı. Eski eşiyle ayrı yaşayan C.B. isimli vatandaş salon tuttu, yeni gelin adayı ile düğün yaptı. Düğünde yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle iki aile birbirinden şikayetçi olup soluğu karakolda aldı.

Ancak aile karakolda şoke oldu. M.K. ismiyle tanıdıkları gelinin erkek olduğu ortaya çıktı. Yaşanan şok sonrası damat C.B. ile gelinlik giyen M.K. takma isimli İ. kayıplara karıştı.

BOŞANMADAN EVLENMEYE KALKTI

Türkiye'de yaşanan en ilginç olaylardan biri geçtiğimiz günlerde Aydın'da yaşandı. Eşi ile anlaşmazlık yaşayan C.B. isimli bir vatandaş, resmi olarak evli olduğu eşinden ayrılmadan başka bir kadınla evlenmeye kalktı. 

Salon tutan C.B., yeni eşi olacak M.K.'ya resmi nikah kıymadan düğün yaptı. Damadın yakınları ile diğer aile arasında iddiaya göre düğün sonrası bir meseleden dolayı tartışma çıktı.

Tv100'deki habere göre birbirinden şikayetçi olan aile, karakolda kadın ismi ile tanıdıkları gelinin resmiyetteki ismi erkek çıkınca şaşkına döndü. İddialar üzerine düğün yapan damat C.B. ile erkek olduğu halde gelinlik giyip C.B. ile evlendiği ileri sürülen İ. takma adlı M.K.’nin ilçeden ayrılıp izlerini kaybettirdiği öğrenildi. 

DAMAT BİLİYORDU İDDİASI

Aydın'daki yerel gazetecilerin iddiasına göre damadın, gelinin durumundan haberi vardı. Gelinin trans birey olduğu belirtilirken, damadın akrabalarının ikiliyi aradıkları ancak şu ana kadar herhangi bir sonuç alamadıkları ifade edildi. 

 


 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin